Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Milan Imperium C.F.
V1 Tactiek 451
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 46.5
formidable Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Anyż rent richting de bal. Anyż met een sublieme pass. Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Naramowicki trapt de bal weg van het doel. Gromowski kopt de bal weg. Bánfi rent richting de bal. Mormocea is nu in balbezit. Mormocea draait met de bal, schiet en ... Naramowicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Milaković geeft de bal voor. Somoš speelt de bal door. Anyż kopt de bal weg. Daar is Bánfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Marinho passt de bal met de wreef. Trawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawka speelt de bal door. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rostropovich onderschept slim de pass. Koort verovert de bal door een tackle van achteren. Landovský onderschept slim de pass. Petralli onderschept slim de pass. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Somoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Trawka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Rooij de bal. Milaković verovert de bal door een tackle van achteren. Milaković kan de bal niet met de borst controleren. Milaković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Rostropovich met een snelle inworp. Trawka is nu in balbezit. Trawka probeert naar een medespeler te passen. Petralli rent richting de bal. Petralli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nasiłowski kopt de bal weg. Daar is Rostropovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rostropovich speelt de bal door. Anyż is nu in balbezit. Anyż geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Petralli kopt de bal weg. Trawka rent richting de bal. Trawka passt de bal in één keer door. Petralli rent richting de bal. Petralli schiet op doel. Somoš bokst de bal weg. Paal! Petralli is nu in balbezit. Petralli draait met de bal, schiet en ... Somoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Imperium C.F. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Milan 51%, Imperium C.F. 49%.
KS Milan - Imperium C.F. 0:1

50e minuut.
Marinho verovert de bal door een tackle van achteren. Marinho passt de bal met de wreef. Milaković is nu in balbezit. Milaković geeft een hoge lob. Koort maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Staalgaard geeft de bal voor. Waterreus heeft problemen om de bal te vangen. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bánfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánfi schiet op doel. Naramowicki bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denhaese komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Staalgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Staalgaard passt de bal in één keer door. Mormocea speelt de bal door. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Naramowicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Marinho heeft problemen om de bal te vangen. Mormocea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Bazzanella komt het veld opgelopen. Przytuła komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Koort passt de bal met de wreef. Milaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milaković geeft een lange en hoge pass. Petralli is nu in balbezit. Petralli schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Marinho passt de bal met de wreef. Rostropovich heeft problemen om de bal te vangen. Rostropovich speelt de bal door. Gromowski rent richting de bal. Gromowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Koort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balocchi rent richting de bal. Koort onderschept slim de pass. Petralli is nu in balbezit. Petralli draait met de bal, schiet en ... Somoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Milan 52%, Imperium C.F. 48%.
KS Milan - Imperium C.F. 0:1