Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperium C.F. KS Milan
451 Tactiek V1
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 55.7
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Koort is nu in balbezit. Koort passt de bal zonder na te denken. Petralli rent richting de bal. Petralli schiet op doel. Aguinaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperium C.F. - KS Milan 1:0

11e minuut.
Rostropovich speelt de bal door. Staalgaard is nu in balbezit. Staalgaard passt de bal met de wreef. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Denhaese bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuličić verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuličić passt de bal met de wreef. Bánfi geeft de bal voor. Gromowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imperium C.F. - KS Milan 1:1

17e minuut.
Kodolányi verovert de bal door een tackle van achteren. Kodolányi speelt de bal door. Petralli rent richting de bal. Petralli schiet op doel. Aguinaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kazanecki kopt de bal weg. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vörös krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mikuličić probeert naar een medespeler te passen. Denhaese is nu in balbezit. Denhaese geeft een lange en hoge pass. Gromowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperium C.F. - KS Milan 1:2

25e minuut.
Milaković speelt de bal door. Rostropovich rent richting de bal. Petralli onderschept slim de pass. Petralli schiet op doel. Aguinaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imperium C.F. - KS Milan 2:2

29e minuut.
Staalgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Staalgaard met een sublieme pass. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Naramowicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperium C.F. - KS Milan 2:3

33e minuut.
Mikuličić met een snelle inworp. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński speelt de bal door. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi draait met de bal, schiet en ... Naramowicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Gromowski kopt de bal weg. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koort rent richting de bal. Bánfi verovert de bal door een tackle van achteren. Bánfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Denhaese geeft de bal voor. Inworp. Mikuličić met de inworp. Bánfi rent richting de bal. Bánfi draait met de bal, schiet en ... Naramowicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperium C.F. 51%, KS Milan 49%.
Imperium C.F. - KS Milan 2:3

47e minuut.
Marinho geeft de bal voor. de Rooij kopt de bal weg. Bánfi is nu in balbezit. Kazanecki is nu in balbezit. Kazanecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kazanecki onderschept slim de pass. Kazanecki passt de bal met de wreef. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. Naramowicki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mikuličić geeft een hoge lob. Quesada kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mikuličić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gromowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kodolányi rent richting de bal. Kodolányi passt de bal in één keer door. Milaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milaković schiet op doel. Petralli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Inworp. Trawka komt het veld opgelopen. Balocchi met de inworp. Staalgaard is nu in balbezit. Koort tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koort krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Doeltrap. Waterreus komt het veld opgelopen. Gromicho komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gromicho speelt de bal door. Trawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawka probeert naar een medespeler te passen. Petralli is nu in balbezit. Petralli schiet op doel. Aguinaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kodolányi is nu in balbezit. Kodolányi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Krzemiński probeert naar een medespeler te passen. Mikuličić rent richting de bal. Mikuličić probeert naar een medespeler te passen. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperium C.F. - KS Milan 2:4

87e minuut.
Klungelig pakt Waterreus de bal. Kazanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kazanecki geeft een lange en hoge pass. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperium C.F. - KS Milan 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperium C.F. 44%, KS Milan 56%.
Imperium C.F. - KS Milan 2:5