Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IM BACK FC Rozpędzone Ślimaki
debe Tactiek moja
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen solid


11e minuut.
Artuch is nu in balbezit. Artuch probeert naar een medespeler te passen. Kies bereikt de bal nog maar net als eerste. Kies geeft een hoge lob. Marquinhos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Marquinhos rent richting de bal. Candeloro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos maakt een afschuwelijke overtreding. Marquinhos krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Montero kopt de bal weg. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. von Holtei is nu in balbezit. Asimos verovert de bal door een tackle van achteren. Asimos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Camardi probeert naar een medespeler te passen. Dragonias rent richting de bal. Dragonias passt de bal met de wreef. Artuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuch haalt uit met een fantastische trap. Ginestá verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Cohen speelt de bal door. Montero is nu in balbezit. Osoro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osoro krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Dragonias passt de bal in één keer door. Osoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Osoro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Artuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artuch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Dragonias de bal. Hartz probeert naar een medespeler te passen. Slačanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Slačanac heeft problemen om de bal te vangen. Slačanac geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Knohl geeft een lange en hoge pass. Slačanac is nu in balbezit. Slačanac speelt de bal door. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero met een sublieme pass. Gowin heeft problemen om de bal te vangen. Asimos rent richting de bal. Asimos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IM BACK 52%, FC Rozpędzone Ślimaki 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IM BACK - FC Rozpędzone Ślimaki 0:0

51e minuut.
Candeloro geeft een lange en hoge pass. Montero is nu in balbezit. Montero met een sublieme pass. Asimos rent richting de bal. Asimos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kies passt de bal zonder na te denken. Marquinhos heeft problemen om de bal te vangen. Marquinhos passt de bal in één keer door. Dragonias is nu in balbezit. Dragonias schiet op doel. Ginestá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Slačanac rent richting de bal. Slačanac passt de bal met de wreef. von Holtei bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Camardi speelt de bal door. Osoro rent richting de bal. Osoro speelt de bal door. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Marquinhos rent richting de bal. Candeloro onderschept slim de pass. Candeloro speelt de bal door. Montero is nu in balbezit. Montero geeft een lange en hoge pass. Kuljović bokst de bal weg. Asimos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - FC Rozpędzone Ślimaki 1:0

66e minuut.
Kies probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dragonias de bal. Dragonias met een sublieme pass. Artuch is nu in balbezit. Artuch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Slačanac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina probeert naar een medespeler te passen. Asimos heeft problemen om de bal te vangen. Asimos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Dragonias probeert de bal aan de voet te houden. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen probeert naar een medespeler te passen. Asimos is nu in balbezit. Asimos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
von Holtei geeft de bal voor. Marquinhos kopt de bal weg. Carlentini heeft problemen om de bal te vangen. Artuch rent richting de bal. Artuch draait met de bal, schiet en ... Ginestá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Knohl geeft de bal voor. Kies is nu in balbezit. Kies probeert naar een medespeler te passen. Artuch rent richting de bal. Artuch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cohen geeft de bal voor. Camardi rent richting de bal. Camardi geeft een hoge lob. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap. Ginestá bokst de bal weg.

86e minuut.
Hartz passt de bal in één keer door. Slačanac rent richting de bal. Slačanac passt de bal zonder na te denken. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IM BACK 49%, FC Rozpędzone Ślimaki 51%.
IM BACK - FC Rozpędzone Ślimaki 1:0