Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedź Legnicaa Malczew Radom
nowa Tactiek Jazda
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 43.7
solid Schieten formidable
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Moncada rent richting de bal. Kolbeinsson onderschept slim de pass. Kolbeinsson geeft een lange en hoge pass. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Heindl is nu in balbezit. Heindl draait met de bal, schiet en ... Nozicska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Malczew Radom 0:1

9e minuut.
Nozicska trapt de bal weg van het doel. Harris kopt de bal weg. De Nul speelt de bal door. Heindl rent richting de bal. Heindl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lihovac is nu in balbezit. Anedda onderschept slim de pass. Anedda geeft een hoge lob. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu draait met de bal, schiet en ... Hađzi Marković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Borracha passt de bal met de wreef. Kolbeinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbeinsson met een sublieme pass. Heindl is nu in balbezit. Heindl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Malczew Radom 0:2

16e minuut.
De Nul is nu in balbezit. De Nul heeft problemen om de bal te vangen. De Nul draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Archetti de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Valihora rent richting de bal. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă met een sublieme pass. Paharnicu rent richting de bal. Paharnicu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
De Nul probeert naar een medespeler te passen. Lihovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihovac geeft een hoge lob. Heindl krijgt zijn hoofd ertegen. Nozicska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Malczew Radom 0:3

23e minuut.
Heindl verovert de bal door een tackle van achteren. Heindl met een sublieme pass. De Nul probeert de bal met de borst te controleren. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Valihora rent richting de bal. Valihora passt de bal zonder na te denken. Borracha probeert naar een medespeler te passen. Heindl heeft problemen om de bal te vangen. Heindl draait met de bal, schiet en ... Nozicska bokst de bal weg.

31e minuut.
Lihovac kopt de bal weg. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul passt de bal zonder na te denken. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl schiet op doel. Nozicska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Anedda geeft een hoge lob. Inworp. Lihovac met een snelle inworp. De Nul geeft een lange en hoge pass. Heindl maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Brückner bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul onderschept slim de pass. De Nul passt de bal zonder na te denken. Heindl is nu in balbezit. Heindl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kolbeinsson de bal. Kolbeinsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Malczew Radom 0:4

43e minuut.
Harris rent richting de bal. Harris geeft de bal voor. Paharnicu kopt de bal weg. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedź Legnicaa 52%, Malczew Radom 48%.
Miedź Legnicaa - Malczew Radom 0:4

51e minuut.
Brückner speelt de bal door. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă passt de bal zonder na te denken. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Kolbeinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbeinsson geeft de bal voor. Anedda heeft problemen om de bal te vangen. Lihovac is nu in balbezit. Lihovac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Malczew Radom 0:5

56e minuut.
Heindl rent richting de bal. Archetti is nu in balbezit. Heindl verovert de bal door een tackle van achteren. Heindl schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Anedda rent richting de bal. Heindl onderschept slim de pass. Heindl met een sublieme pass. De Nul rent richting de bal. De Nul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Malczew Radom 0:6

71e minuut.
Borracha probeert naar een medespeler te passen. Kolbeinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar rent richting de bal. Kolbeinsson onderschept slim de pass. Kolbeinsson geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Nozicska probeert wanhopig de bal te grijpen. Heindl rent richting de bal. Heindl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Malczew Radom 0:7

73e minuut.
Daar is Funar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolbeinsson speelt de bal door. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul rent richting de bal. De Nul draait met de bal, schiet en ... Nozicska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heindl kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Ladeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădiţă rent richting de bal. Ladeira begaat een overtreding. Ladeira krijgt een gele kaart. Bădiţă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

82e minuut.
Nozicska met een harde bal richting middenveld. Bădiţă kopt de bal weg. De Nul rent richting de bal. De Nul schiet op doel. Nozicska probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Misterny passt de bal in één keer door. Brückner met een sublieme pass. Bădiţă rent richting de bal. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Borracha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Misterny de bal. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl schiet op doel. Nozicska maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Malczew Radom 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedź Legnicaa 68%, Malczew Radom 32%.
Miedź Legnicaa - Malczew Radom 0:8