Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malczew Radom Miedź Legnicaa
Jazda Tactiek nowa
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 42.7
excellent Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Borracha geeft de bal voor. Nozicska met een sublieme pass. Borracha kopt de bal weg. Heindl is nu in balbezit. Heindl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Misterny. Heindl raakt geblesseerd tijdens het duel. Heindl komt bij de bal en schiet. Nozicska werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă rent richting de bal. Paharnicu rent richting de bal. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. Hađzi Marković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - Miedź Legnicaa 0:1

8e minuut.
Kolbeinsson met een snelle inworp. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul geeft een lange en hoge pass. Heindl springt en kopt de bal. Nozicska werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Moncada geeft een lange en hoge pass. Sanna heeft problemen om de bal te vangen. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. Hađzi Marković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - Miedź Legnicaa 0:2

11e minuut.
Borracha onderschept slim de pass. Borracha passt de bal met de wreef. Anedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl onderschept slim de pass. Heindl draait met de bal, schiet en ... Nozicska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ladeira rent richting de bal. Ladeira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Heindl de bal. Heindl haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Misterny de bal onder controle te krijgen. Nozicska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Funar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lenkey komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Lenkey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkey passt de bal met de wreef. Harris is nu in balbezit. Harris geeft een hoge lob. Paharnicu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - Miedź Legnicaa 0:3

34e minuut.
De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul passt de bal met de wreef. Heindl rent richting de bal. Heindl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - Miedź Legnicaa 1:3

37e minuut.
Heindl is nu in balbezit. De Nul rent richting de bal. Anedda verovert de bal door een tackle van achteren. Heindl verovert de bal door een tackle van achteren. Heindl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Heindl is nu in balbezit. Heindl passt de bal in één keer door. De Nul is nu in balbezit. De Nul draait met de bal, schiet en ... Archetti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - Miedź Legnicaa 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malczew Radom 34%, Miedź Legnicaa 66%.
Malczew Radom - Miedź Legnicaa 2:3

48e minuut.
Moncada geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolbeinsson met een snelle inworp. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Heindl is nu in balbezit. Heindl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malczew Radom - Miedź Legnicaa 3:3

55e minuut.
Klungelig pakt Heindl de bal. De Nul is nu in balbezit. Misterny rent richting de bal. Heindl onderschept slim de pass. Heindl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - Miedź Legnicaa 4:3

60e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz probeert naar een medespeler te passen. Heindl is nu in balbezit. De Nul rent richting de bal. De Nul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl draait met de bal, schiet en ... Archetti heeft problemen om de bal te vangen. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Heindl rent richting de bal. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - Miedź Legnicaa 5:3

72e minuut.
Sanna met een sublieme pass. Borracha heeft problemen om de bal te vangen. Borracha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Heindl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heindl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - Miedź Legnicaa 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malczew Radom 31%, Miedź Legnicaa 69%.
Malczew Radom - Miedź Legnicaa 6:3