Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KUKIEŁKA TEAM FC BATY
Normal Tactiek moja
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
29 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 34.2
good Schieten poor
adequate Passen adequate
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota probeert naar een medespeler te passen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin draait met de bal, schiet en ... Mattler probeert de bal aan de voet te houden. Trochowski bokst de bal weg. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota schiet op doel. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Melo kopt de bal weg. Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota draait met de bal, schiet en ... Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Byfield probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - FC BATY 1:0

9e minuut.
Buchanan passt de bal in één keer door. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota speelt de bal door. Daar is Lin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lin is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iwan neemt de hoekschop. Lin springt en kopt de bal. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Mementi geeft een lange en hoge pass. Daar is Mattler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Trochowski trapt de bal weg. Buchanan kan de bal niet met de borst controleren. Buchanan geeft een hoge lob. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Şuteu is nu in balbezit. Şuteu passt de bal zonder na te denken. Pankovski is nu in balbezit. Botezatu verovert de bal door een tackle van achteren. Botezatu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lin onderschept slim de pass. Prahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - FC BATY 2:0

27e minuut.
Melo kopt de bal weg. Ciemnota is nu in balbezit. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mattler de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Tejedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Tejedor passt de bal met de wreef. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Buchanan passt de bal in één keer door. Lin is nu in balbezit. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota draait met de bal, schiet en ... Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - FC BATY 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KUKIEŁKA TEAM 37%, FC BATY 63%.
KUKIEŁKA TEAM - FC BATY 3:0

47e minuut.
Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota passt de bal met de wreef. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - FC BATY 4:0

52e minuut.
Buchanan kopt de bal weg. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martín Tejedor. Martín Tejedor krijgt een gele kaart. Ciemnota roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ciemnota kan niet meer verder spelen. Medalik komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Botezatu onderschept slim de pass. Botezatu geeft de bal voor. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - FC BATY 5:0

58e minuut.
Buchanan passt de bal zonder na te denken. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik haalt uit met een fantastische trap. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - FC BATY 6:0

70e minuut.
Lin rent richting de bal. Mattler begaat een overtreding. Lin raakt geblesseerd tijdens het duel. Melo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iwan speelt de bal door. Lin is nu in balbezit. Lin haalt uit met een fantastische trap. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel. Byfield probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lin krijgt zijn hoofd ertegen. Mattler rent richting de bal. Botezatu begaat een overtreding. Botezatu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Stavrakopoulos met een sublieme pass. Maldodevie geeft een lange en hoge pass. Medalik kopt de bal weg. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Medalik met een sublieme pass. Mattler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Byfield de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin met een sublieme pass. Klungelig pakt Medalik de bal. Medalik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KUKIEŁKA TEAM 26%, FC BATY 74%.
KUKIEŁKA TEAM - FC BATY 6:0