Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BATY KUKIEŁKA TEAM
moja Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 40.1
poor Schieten good
average Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botezatu met een snelle inworp. Burgazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota onderschept slim de pass. Ciemnota geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Stavrakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Baracho verovert de bal door een tackle van achteren. Baracho met een sublieme pass. Lin is nu in balbezit. Lin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ciemnota rent richting de bal. Prahov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciemnota raakt geblesseerd tijdens het duel. Melo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lin probeert de bal met de borst te controleren. Trochowski bokst de bal weg. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Daar is Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melo geeft de bal voor. Ciemnota kopt de bal weg. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Buchanan is nu in balbezit. Buchanan passt de bal met de wreef. Ciemnota is nu in balbezit. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balent trapt de bal weg van het doel. Ciemnota kopt de bal weg. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BATY 68%, KUKIEŁKA TEAM 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BATY - KUKIEŁKA TEAM 0:0

51e minuut.
Maldodevie geeft een hoge lob. Botezatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezatu geeft een lange en hoge pass. Lin is nu in balbezit. Lin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - KUKIEŁKA TEAM 0:1

55e minuut.
Buchanan passt de bal in één keer door. Iwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwan passt de bal met de wreef. Lin is nu in balbezit. Lin haalt uit met een fantastische trap. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Şuteu speelt de bal door. Mementi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mementi passt de bal zonder na te denken. Mattler geeft de bal voor. Lin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lin is nu in balbezit. Lin draait met de bal, schiet en ... Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Botezatu met een sublieme pass. Buchanan is nu in balbezit. Buchanan geeft de bal voor. Lin is nu in balbezit. Lin haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Mándi probeert de bal met de borst te controleren. Buchanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchanan passt de bal met de wreef. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Iwan rent richting de bal. Iwan probeert naar een medespeler te passen. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - KUKIEŁKA TEAM 0:2

89e minuut.
Burgazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazzi geeft een lange en hoge pass. Maldodevie kopt de bal weg. Iwan is nu in balbezit. Iwan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BATY 60%, KUKIEŁKA TEAM 40%.
FC BATY - KUKIEŁKA TEAM 0:2