Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KUKIEŁKA TEAM FC Rozpędzone Ślimaki
Normal Tactiek moja
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 51.2
redelijk Schieten solide
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Curciulicchio kopt de bal weg. Melo probeert de bal aan de voet te houden. Kies rent richting de bal. Kies geeft de bal voor. Marquinhos springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Balent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Dragonias rent richting de bal. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragonias verovert de bal door een tackle van achteren. Dragonias geeft een hoge lob. Marquinhos kopt de bal weg. Balent bokst de bal weg. Brenet rent richting de bal. Brenet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - FC Rozpędzone Ślimaki 0:1

12e minuut.
Dragonias geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maldodevie de bal. Osoro is nu in balbezit. Osoro geeft een hoge lob. Brenet springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Marquinhos met een sublieme pass. Kies rent richting de bal. Kies passt de bal met de wreef. Brenet rent richting de bal. Brenet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Buchanan speelt de bal door. Iwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwan probeert naar een medespeler te passen. Lin is nu in balbezit. Lin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Baracho speelt de bal door. Kies probeert naar een medespeler te passen. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos draait met de bal, schiet en ... Balent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - FC Rozpędzone Ślimaki 0:2

28e minuut.
Dragonias probeert naar een medespeler te passen. Kies geeft een hoge lob. Brenet is nu in balbezit. Brenet schiet op doel. Balent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - FC Rozpędzone Ślimaki 0:3

32e minuut.
Buchanan rent richting de bal. Brenet verovert de bal door een tackle van achteren. Brenet probeert naar een medespeler te passen. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Balent met een harde bal richting middenveld. Medalik kopt de bal weg. Buchanan is nu in balbezit. Brenet verovert de bal door een tackle van achteren. Brenet schiet op doel. Balent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Doeltrap. Kuljović met een harde bal richting middenveld. Kies met een sublieme pass. Klungelig pakt Brenet de bal. Brenet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mementi geeft de bal voor. Lin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Prokop neemt vlug de vrije trap. Brenet rent richting de bal. Brenet schiet op doel. Balent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KUKIEŁKA TEAM 64%, FC Rozpędzone Ślimaki 36%.
KUKIEŁKA TEAM - FC Rozpędzone Ślimaki 0:3

50e minuut.
Brenet kopt de bal weg. Osoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Osoro passt de bal in één keer door. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik passt de bal met de wreef. Iwan geeft een lange en hoge pass. Lin maakt een snoekduik en kopt de bal. Gowin heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gowin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljović is nu in balbezit. Curciulicchio met een sublieme pass. Melo is nu in balbezit. Melo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Brenet rent richting de bal. Brenet met een sublieme pass. Cashman is nu in balbezit. Marquinhos onderschept slim de pass. Marquinhos draait met de bal, schiet en ... Balent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Marquinhos rent richting de bal. Baracho verovert de bal door een tackle van achteren. Baracho probeert naar een medespeler te passen. Brenet is nu in balbezit. Brenet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio verovert de bal door een tackle van achteren. Curciulicchio speelt de bal door. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Buchanan kan de bal niet met de borst controleren. Dragonias onderschept slim de pass. Dragonias passt de bal met de wreef. Daar is Marquinhos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marquinhos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Knohl kopt de bal weg. Kies speelt de bal door. Brenet is nu in balbezit. Brenet haalt uit met een fantastische trap. Balent maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Balent met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kies met de inworp. Curciulicchio is nu in balbezit. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Balent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Osoro is nu in balbezit. Iwan verovert de bal door een tackle van achteren. Iwan probeert naar een medespeler te passen. Medalik rent richting de bal. Medalik schiet op doel. Paal! Lin heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - FC Rozpędzone Ślimaki 1:3

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kuljović niet meer kan verder spelen. Lugonjić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KUKIEŁKA TEAM 57%, FC Rozpędzone Ślimaki 43%.
KUKIEŁKA TEAM - FC Rozpędzone Ślimaki 1:3