Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rozpędzone Ślimaki KUKIEŁKA TEAM
moja Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 39
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Osoro is nu in balbezit. Osoro passt de bal zonder na te denken. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap. Cashman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baracho heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

11e minuut.
Brenet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Artuch komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Camardi geeft de bal voor. Artuch kopt de bal weg. Maldodevie heeft problemen om de bal te vangen. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Melo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Artuch rent richting de bal. Artuch speelt de bal door. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos schiet op doel. Balent bokst de bal weg.

37e minuut.
Osoro geeft een lange en hoge pass. Cashman met een sublieme pass. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos schiet op doel. Balent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - KUKIEŁKA TEAM 1:0

44e minuut.
Osoro met een sublieme pass. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos passt de bal in één keer door. Artuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - KUKIEŁKA TEAM 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rozpędzone Ślimaki 43%, KUKIEŁKA TEAM 57%.
FC Rozpędzone Ślimaki - KUKIEŁKA TEAM 2:0

63e minuut.
Osoro met de inworp. Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota geeft een hoge lob. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel. Kuljović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Baracho verovert de bal door een tackle van achteren. Marquinhos onderschept slim de pass. Marquinhos met een sublieme pass. Artuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Knohl geeft een hoge lob. Artuch kopt de bal weg. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos draait met de bal, schiet en ... Balent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - KUKIEŁKA TEAM 3:0

83e minuut.
Knohl onderschept slim de pass. Knohl probeert naar een medespeler te passen. Osoro met een sublieme pass. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cashman kopt de bal weg. Osoro heeft problemen om de bal te vangen. Osoro speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
von Holtei rent richting de bal. von Holtei passt de bal in één keer door. Dragonias speelt de bal door. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - KUKIEŁKA TEAM 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rozpędzone Ślimaki 42%, KUKIEŁKA TEAM 58%.
FC Rozpędzone Ślimaki - KUKIEŁKA TEAM 4:0