Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedź Legnicaa KS Milan
nowa Tactiek V1
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 53.2
solid Schieten outstanding
good Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Funar rent richting de bal. Funar passt de bal in één keer door. Daar is Harris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harris geeft de bal voor. Paharnicu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Anedda speelt de bal door. Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Staalgaard is nu in balbezit. Staalgaard geeft een lange en hoge pass. Bánfi krijgt zijn hoofd ertegen. Nozicska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Balocchi onderschept slim de pass. Balocchi geeft de bal voor. Misterny probeert de bal aan de voet te houden. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi haalt uit met een fantastische trap. Nozicska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Brückner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea verovert de bal door een tackle van achteren. Mormocea met een sublieme pass. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Balocchi is nu in balbezit. Balocchi met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Bădiţă de bal onder controle te krijgen. Gromowski rent richting de bal. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Balocchi geeft een lange en hoge pass. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada passt de bal met de wreef. Harris rent richting de bal. Harris geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada speelt de bal door. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris geeft een hoge lob. Paharnicu krijgt zijn hoofd ertegen. Somoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Mormocea passt de bal in één keer door. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi passt de bal in één keer door. Gromowski rent richting de bal. Gromowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - KS Milan 0:1

33e minuut.
Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard met een sublieme pass. Archetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi onderschept slim de pass. Bánfi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Misterny geeft een hoge lob. Daar is Harris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harris passt de bal zonder na te denken. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. Somoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedź Legnicaa 48%, KS Milan 52%.
Miedź Legnicaa - KS Milan 0:1

50e minuut.
Misterny verovert de bal door een tackle van achteren. Misterny geeft een hoge lob. Harris speelt de bal door. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Landovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miedź Legnicaa - KS Milan 1:1

54e minuut.
Moncada heeft problemen om de bal te vangen. Staalgaard onderschept slim de pass. Staalgaard speelt de bal door. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mormocea passt de bal met de wreef. Misterny rent richting de bal. Gromowski onderschept slim de pass. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Nozicska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - KS Milan 1:2

60e minuut.
Harris geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sbrozi de bal. Paharnicu rent richting de bal. Paharnicu draait met de bal, schiet en ... Somoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miedź Legnicaa - KS Milan 2:2

60e minuut.
Bánfi probeert naar een medespeler te passen. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi rent richting de bal. Bánfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Balocchi onderschept slim de pass. Balocchi speelt de bal door. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi draait met de bal, schiet en ... Nozicska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - KS Milan 2:3

68e minuut.
Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea passt de bal met de wreef. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Balocchi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Voinea komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Rostropovich met een snelle inworp. Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard geeft een lange en hoge pass. Bánfi krijgt zijn hoofd ertegen. Nozicska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - KS Milan 2:4

77e minuut.
Bánfi rent richting de bal. Archetti rent richting de bal. Bánfi onderschept slim de pass. Bánfi draait met de bal, schiet en ... Nozicska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paharnicu de bal. Paharnicu schiet op doel. Somoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - KS Milan 3:4

86e minuut.
Daar is Bánfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mormocea met een sublieme pass. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski schiet op doel. Misterny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedź Legnicaa 59%, KS Milan 41%.
Miedź Legnicaa - KS Milan 3:4