Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Milan Miedź Legnicaa
V1 Tactiek nowa
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 44.9
uitmuntend Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Harris probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu draait met de bal, schiet en ... Aguinaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Miedź Legnicaa 0:1

9e minuut.
Brückner met een sublieme pass. Christanval heeft problemen om de bal te vangen. Mikuličić speelt de bal door. Bánfi rent richting de bal. Bánfi haalt uit met een fantastische trap. Nozicska bokst de bal weg.

14e minuut.
Christanval geeft de bal voor. Harris is nu in balbezit. Harris probeert naar een medespeler te passen. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Funar is nu in balbezit. Kazanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi schiet op doel. Nozicska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Milan - Miedź Legnicaa 1:1

29e minuut.
Moncada kopt de bal weg. Daar is Funar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánfi rent richting de bal. Bánfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Miedź Legnicaa 2:1

30e minuut.
Moncada geeft de bal voor. Inworp. Staalgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gromowski rent richting de bal. Gromowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kazanecki is nu in balbezit. Kazanecki passt de bal zonder na te denken. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi schiet op doel. Nozicska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Miedź Legnicaa 3:1

36e minuut.
Kazanecki kopt de bal weg. Gromowski heeft problemen om de bal te vangen. Gromowski passt de bal met de wreef. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Miedź Legnicaa 4:1

41e minuut.
Mikuličić passt de bal met de wreef. Misterny is nu in balbezit. Gromowski onderschept slim de pass. Gromowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Miedź Legnicaa 5:1

44e minuut.
Krzemiński passt de bal met de wreef. Daar is Mikuličić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikuličić speelt de bal door. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Milan 36%, Miedź Legnicaa 64%.
KS Milan - Miedź Legnicaa 5:1

53e minuut.
Misterny geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staalgaard met een snelle inworp. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Staalgaard kopt de bal weg. Gromowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Miedź Legnicaa 6:1

56e minuut.
Brückner speelt de bal door. Harris probeert naar een medespeler te passen. Paharnicu is nu in balbezit. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă schiet op doel. Aguinaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Landovský geeft de bal voor. Moncada kopt de bal weg. Harris geeft een lange en hoge pass. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. Aguinaga bokst de bal weg.

63e minuut.
Moncada verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski onderschept slim de pass. Gromowski met een sublieme pass. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Christanval probeert naar een medespeler te passen. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar geeft de bal voor. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Bánfi heeft problemen om de bal te vangen. Archetti begaat een overtreding. Bánfi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krzemiński met een snel genomen vrije trap. Misterny kopt de bal weg. Klungelig pakt Bánfi de bal. Bánfi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Moncada verovert de bal door een tackle van achteren. Kazanecki is nu in balbezit. Kazanecki passt de bal zonder na te denken. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Harris is nu in balbezit. Harris geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rostropovich de bal. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Staalgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Staalgaard passt de bal zonder na te denken. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Miedź Legnicaa 7:1

85e minuut.
Christanval geeft een lange en hoge pass. Staalgaard is nu in balbezit. Staalgaard passt de bal met de wreef. Bánfi rent richting de bal. Bánfi schiet op doel. Nozicska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Funar onderschept slim de pass. Funar geeft de bal voor. Balocchi kopt de bal weg. Bánfi rent richting de bal. Bánfi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Milan 45%, Miedź Legnicaa 55%.
KS Milan - Miedź Legnicaa 7:1