Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malczew Radom Imperium C.F.
Jazda Tactiek 451
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 47.2
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Milaković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Petralli de bal. Faber legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petralli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petralli neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - Imperium C.F. 0:1

3e minuut.
Lihovac met een sublieme pass. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl onderschept slim de pass. Heindl haalt uit met een fantastische trap. Naramowicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malczew Radom - Imperium C.F. 1:1

4e minuut.
Koort speelt de bal door. Marinho is nu in balbezit. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul is nu in balbezit. De Nul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Çakı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolbeinsson met een snelle inworp. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Trawka rent richting de bal. Trawka passt de bal met de wreef. Çakı is nu in balbezit. Çakı geeft een hoge lob. Petralli maakt een snoekduik en kopt de bal. Hađzi Marković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Daar is Nasiłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lihovac rent richting de bal. Waterreus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihovac onderschept slim de pass. Lihovac geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Heindl rent richting de bal. De bal raakt de paal. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - Imperium C.F. 2:1

24e minuut.
Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Koort is nu in balbezit. Koort passt de bal met de wreef. Petralli is nu in balbezit. Petralli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Milaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milaković passt de bal met de wreef. Koort is nu in balbezit. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Šulák heeft problemen om de bal te vangen. Koort bereikt de bal nog maar net als eerste. Koort passt de bal in één keer door. Petralli is nu in balbezit. Petralli schiet op doel. Hađzi Marković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Díaz is nu in balbezit. De Nul geeft een lange en hoge pass. Heindl is nu in balbezit. Heindl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Milaković met een sublieme pass. Koort speelt de bal door. Petralli rent richting de bal. Petralli draait met de bal, schiet en ... Hađzi Marković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malczew Radom - Imperium C.F. 2:2

39e minuut.
Kolbeinsson met een sublieme pass. Daar is Heindl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl verovert de bal door een tackle van achteren. Heindl haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Marinho speelt de bal door. Trawka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petralli de bal. Petralli schiet op doel. Faber probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malczew Radom 59%, Imperium C.F. 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malczew Radom - Imperium C.F. 2:2

50e minuut.
Quesada speelt de bal door. Marinho probeert de bal met de borst te controleren. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - Imperium C.F. 3:2

55e minuut.
Daar is Petralli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petralli krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Nasiłowski passt de bal zonder na te denken. Borracha geeft een lange en hoge pass. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl draait met de bal, schiet en ... Naramowicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - Imperium C.F. 4:2

60e minuut.
Denhaese komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Waterreus verovert de bal door een tackle van achteren. Waterreus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sanna de bal. Koort is nu in balbezit. Koort draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Trawka passt de bal zonder na te denken. Koort bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli schiet op doel. Hađzi Marković bokst de bal weg.

67e minuut.
Milaković probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petralli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koort bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Bazzanella komt het veld opgelopen. Przytuła komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Trawka is nu in balbezit. Trawka passt de bal met de wreef. Petralli rent richting de bal. Petralli schiet op doel. Hađzi Marković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - Imperium C.F. 4:3

78e minuut.
Przytuła geeft een hoge lob. Petralli probeert de bal aan de voet te houden. Koort is nu in balbezit. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli schiet op doel. Hađzi Marković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Díaz kan de bal niet met de borst controleren. Díaz passt de bal in één keer door. Milaković rent richting de bal. Milaković geeft een hoge lob. Petralli springt en kopt de bal. Hađzi Marković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Díaz geeft een lange en hoge pass. Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul is nu in balbezit. De Nul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malczew Radom 47%, Imperium C.F. 53%.
Malczew Radom - Imperium C.F. 4:3