Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Milan KUKIEŁKA TEAM
V1 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
35 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 40.4
incredible Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Rostropovich onderschept slim de pass. Rostropovich speelt de bal door. Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Maldodevie geeft een hoge lob. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rooij begaat een overtreding. Medalik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Medalik wilt de vrije trap nemen. Somoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cashman probeert de bal aan de voet te houden. Mormocea is nu in balbezit. Mormocea passt de bal zonder na te denken. Gromowski rent richting de bal. Gromowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi haalt uit met een fantastische trap. Balent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - KUKIEŁKA TEAM 1:0

10e minuut.
Mormocea speelt de bal door. Gromowski rent richting de bal. Gromowski passt de bal in één keer door. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi draait met de bal, schiet en ... Balent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi schiet op doel. Balent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anyż zal de hoekschop nemen. Bánfi kopt de bal weg. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski schiet op doel. Baracho probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Staalgaard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bánfi krijgt zijn hoofd ertegen. Baracho kopt de bal weg. Balent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balent met een sublieme pass. Anyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyż geeft een lange en hoge pass. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Balent met een harde bal richting middenveld. Daar is Buchanan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anyż met een sublieme pass. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski schiet op doel. Balent bokst de bal weg.

26e minuut.
Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski schiet op doel. Baracho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - KUKIEŁKA TEAM 2:0

26e minuut.
Lin met een sublieme pass. Medalik heeft problemen om de bal te vangen. Gromowski rent richting de bal. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. Balent bokst de bal weg.

28e minuut.
Balocchi rent richting de bal. Balocchi passt de bal in één keer door. Mormocea met een sublieme pass. Klungelig pakt Gromowski de bal. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gromowski draait met de bal, schiet en ... Baracho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Staalgaard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gromowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Balent bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Milan 33%, KUKIEŁKA TEAM 67%.
KS Milan - KUKIEŁKA TEAM 2:0

46e minuut.
Gromowski is nu in balbezit. Mementi onderschept slim de pass. Mementi speelt de bal door. Lin is nu in balbezit. Lin draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Balocchi kopt de bal weg. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo geeft een hoge lob. Daar is Lin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - KUKIEŁKA TEAM 2:1

57e minuut.
Cashman passt de bal in één keer door. Mormocea is nu in balbezit. Mormocea speelt de bal door. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi haalt uit met een fantastische trap. Balent bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mementi geeft een hoge lob. Iwan is nu in balbezit. Iwan met een sublieme pass. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Somoš met een harde bal richting middenveld. Mormocea kopt de bal weg. Daar is Mementi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mementi geeft de bal voor. Inworp. Staalgaard met de inworp. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Baracho geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staalgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Balocchi rent richting de bal. Balocchi passt de bal in één keer door. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Bánfi is nu in balbezit. Bánfi heeft problemen om de bal te vangen. Bánfi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cashman de bal onder controle te krijgen. Balent maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - KUKIEŁKA TEAM 3:1

83e minuut.
Buchanan controleert de bal met de borst. Mormocea onderschept slim de pass. Mormocea speelt de bal door. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Staalgaard passt de bal in één keer door. Mormocea rent richting de bal. Mormocea geeft een hoge lob. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Cashman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anyż met de inworp. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Milan 34%, KUKIEŁKA TEAM 66%.
KS Milan - KUKIEŁKA TEAM 3:1