Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KUKIEŁKA TEAM KS Milan
Normal Tactiek V1
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 54.3
adequate Schieten outstanding
average Passen good
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Staalgaard passt de bal met de wreef. Daar is Buchanan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazanecki probeert naar een medespeler te passen. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Staalgaard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cashman de bal. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - KS Milan 0:1

11e minuut.
Gromowski is nu in balbezit. Mementi rent richting de bal. Gromowski begaat een overtreding. Gromowski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Landovský speelt de bal door. Staalgaard met een sublieme pass. Gromowski probeert naar een medespeler te passen. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mikuličić passt de bal zonder na te denken. Gromowski rent richting de bal. Gromowski met een sublieme pass. Bánfi rent richting de bal. Bánfi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Buchanan rent richting de bal. Kazanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kazanecki speelt de bal door. Gromowski rent richting de bal. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. Balent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Mementi met een sublieme pass. Medalik is nu in balbezit. Medalik met een sublieme pass. Landovský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rostropovich onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kazanecki probeert naar een medespeler te passen. Cashman rent richting de bal. Bánfi verovert de bal door een tackle van achteren. Bánfi schiet op doel. Balent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - KS Milan 0:2

25e minuut.
Lin probeert naar een medespeler te passen. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi verovert de bal door een tackle van achteren. Bánfi draait met de bal, schiet en ... Balent bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - KS Milan 0:3

29e minuut.
Staalgaard met een sublieme pass. Mikuličić rent richting de bal. Mikuličić speelt de bal door. Bánfi rent richting de bal. Bánfi draait met de bal, schiet en ... Balent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Cashman met een sublieme pass. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Baracho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balent werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota geeft de bal voor. Rostropovich controleert de bal met de borst. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin schiet op doel. Aguinaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kazanecki rent richting de bal. Kazanecki passt de bal in één keer door. Gromowski rent richting de bal. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kazanecki is nu in balbezit. Kazanecki geeft een lange en hoge pass. Mementi is nu in balbezit. Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balent probeert naar een medespeler te passen. Mikuličić geeft de bal voor. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - KS Milan 0:4

39e minuut.
Cashman geeft een hoge lob. Inworp. Mikuličić met de inworp. Bánfi heeft problemen om de bal te vangen. Bánfi schiet op doel. Balent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cashman is nu in balbezit. Cashman geeft een lange en hoge pass. Medalik kopt de bal weg. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi schiet op doel. Balent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kazanecki passt de bal zonder na te denken. Bánfi rent richting de bal. Bánfi passt de bal met de wreef. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Balent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KUKIEŁKA TEAM 64%, KS Milan 36%.
KUKIEŁKA TEAM - KS Milan 0:4

46e minuut.
Staalgaard geeft de bal voor. Bánfi probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cashman. Bánfi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kazanecki wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Maldodevie probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Krzemiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikuličić rent richting de bal. Mikuličić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Balent speelt de bal door. Inworp. Staalgaard met de inworp. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Kazanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baracho de bal onder controle te krijgen. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ciemnota is nu in balbezit. Krzemiński onderschept slim de pass. Kazanecki met een sublieme pass. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - KS Milan 0:5

69e minuut.
Gromowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski probeert naar een medespeler te passen. Bánfi rent richting de bal. Bánfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - KS Milan 0:6

74e minuut.
Mikuličić is nu in balbezit. Mikuličić passt de bal in één keer door. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi schiet op doel. Cashman probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staalgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Baracho geeft de bal voor. Mikuličić rent richting de bal. Mikuličić passt de bal met de wreef. Bánfi rent richting de bal. Bánfi schiet op doel. Balent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Gromowski passt de bal in één keer door. Cashman rent richting de bal. Bánfi onderschept slim de pass. Bánfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - KS Milan 0:7

89e minuut.
Cashman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanecki speelt de bal door. Bánfi rent richting de bal. Bánfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - KS Milan 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KUKIEŁKA TEAM 73%, KS Milan 27%.
KUKIEŁKA TEAM - KS Milan 0:8