Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rozpędzone Ślimaki Miedź Legnicaa
moja Tactiek nowa
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 45.2
very good Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Marquinhos kopt de bal weg. Anedda rent richting de bal. Osoro verovert de bal door een tackle van achteren. Osoro geeft de bal voor. Marquinhos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Osoro speelt de bal door. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos passt de bal zonder na te denken. Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Osoro geeft een hoge lob. Nozicska met een sublieme pass. Curciulicchio kopt de bal weg. Brenet probeert de bal met de borst te controleren. Brenet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kies is nu in balbezit. Kies geeft een hoge lob. Brenet kopt de bal weg. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap. Nozicska bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rozpędzone Ślimaki 35%, Miedź Legnicaa 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rozpędzone Ślimaki - Miedź Legnicaa 0:0

54e minuut.
Anedda rent richting de bal. Osoro onderschept slim de pass. Osoro geeft de bal voor. Brenet springt en kopt de bal. Nozicska probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Curciulicchio met een sublieme pass. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kies verovert de bal door een tackle van achteren. Kies geeft de bal voor. Brenet springt en kopt de bal. Nozicska bokst de bal weg.

74e minuut.
Bădiţă probeert naar een medespeler te passen. Paharnicu is nu in balbezit. Prokop is nu in balbezit. Paharnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Paharnicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă schiet op doel. Curciulicchio probeert naar een medespeler te passen. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap. Nozicska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - Miedź Legnicaa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rozpędzone Ślimaki 46%, Miedź Legnicaa 54%.
FC Rozpędzone Ślimaki - Miedź Legnicaa 1:0