Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malczew Radom IM BACK
Jazda Tactiek debe
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 51.2
excellent Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is De Nul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz rent richting de bal. Asimos verovert de bal door een tackle van achteren. Asimos draait met de bal, schiet en ... Hađzi Marković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Lihovac kopt de bal weg. Hartz is nu in balbezit. Hartz passt de bal in één keer door. Asimos is nu in balbezit. Asimos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Barracuda rent richting de bal. Barracuda geeft de bal voor. Díaz rent richting de bal. Díaz geeft een lange en hoge pass. Heindl maakt een snoekduik en kopt de bal. Ginestá bokst de bal weg.

6e minuut.
Ladeira is nu in balbezit. Slačanac rent richting de bal. Slačanac speelt de bal door. Orekhov is nu in balbezit. Orekhov haalt uit met een fantastische trap. Hađzi Marković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Hartz rent richting de bal. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartz onderschept slim de pass. Hartz geeft de bal voor. Šulák controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kolbeinsson met een sublieme pass. Heindl rent richting de bal. Heindl passt de bal in één keer door. De Nul is nu in balbezit. De Nul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Slačanac probeert naar een medespeler te passen. Šulák probeert naar een medespeler te passen. Asimos heeft problemen om de bal te vangen. Asimos haalt uit met een fantastische trap. Hađzi Marković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
De Nul is nu in balbezit. Hartz probeert naar een medespeler te passen. Heindl rent richting de bal. Heindl haalt uit met een fantastische trap. Ginestá maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Inworp. Lihovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Nul is nu in balbezit. De Nul geeft een lange en hoge pass. Heindl maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Hartz is nu in balbezit. Heindl verovert de bal door een tackle van achteren. De Nul is nu in balbezit. Heindl rent richting de bal. Heindl haalt uit met een fantastische trap. Ginestá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Orekhov rent richting de bal. Sanna rent richting de bal. Orekhov verovert de bal door een tackle van achteren. Asimos rent richting de bal. Asimos haalt uit met een fantastische trap. Hađzi Marković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
De Nul rent richting de bal. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen probeert naar een medespeler te passen. Asimos is nu in balbezit. Asimos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Montero passt de bal in één keer door. Hartz met een sublieme pass. Slačanac probeert naar een medespeler te passen. Asimos is nu in balbezit. Asimos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malczew Radom 48%, IM BACK 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malczew Radom - IM BACK 0:0

47e minuut.
Montero speelt de bal door. Šulák rent richting de bal. Asimos onderschept slim de pass. Asimos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - IM BACK 0:1

51e minuut.
Nedvěd rent richting de bal. Montero onderschept slim de pass. Montero speelt de bal door. Asimos rent richting de bal. Asimos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Kolbeinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolbeinsson speelt de bal door. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl haalt uit met een fantastische trap. Ginestá probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malczew Radom - IM BACK 1:1

54e minuut.
Orekhov passt de bal zonder na te denken. Lihovac rent richting de bal. Montero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montero krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Lihovac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heindl met een snel genomen vrije trap. Daar is Lihovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lihovac met een sublieme pass. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul schiet op doel. Ginestá verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Montero kopt de bal weg. Daar is De Nul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cohen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Nul wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De Nul kan niet meer verder spelen. Małecki komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montero met een snelle inworp. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen geeft een lange en hoge pass. Orekhov springt en kopt de bal. Hađzi Marković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - IM BACK 1:2

59e minuut.
Kolbeinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbeinsson passt de bal zonder na te denken. Małecki rent richting de bal. Małecki schiet op doel. Ginestá probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malczew Radom - IM BACK 2:2

63e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen onderschept slim de pass. Cohen met een sublieme pass. Asimos rent richting de bal. Asimos draait met de bal, schiet en ... Hađzi Marković bokst de bal weg.

68e minuut.
Kolbeinsson met een sublieme pass. Ladeira geeft een lange en hoge pass. Heindl rent richting de bal. Heindl draait met de bal, schiet en ... Ginestá maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - IM BACK 3:2

72e minuut.
Klungelig pakt Małecki de bal. Cohen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Małecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Díaz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kolbeinsson is nu in balbezit. Kolbeinsson geeft een hoge lob. Ginestá bokst de bal weg.

76e minuut.
Cohen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orekhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orekhov probeert naar een medespeler te passen. Asimos rent richting de bal. Asimos schiet op doel. Hađzi Marković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malczew Radom - IM BACK 3:3

85e minuut.
Montero geeft een hoge lob. Hađzi Marković probeert naar een medespeler te passen. Cohen kopt de bal weg. Montero is nu in balbezit. Montero geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlentini is nu in balbezit. Met opzet legt Małecki zijn tegenspeler op de grond. Małecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malczew Radom 51%, IM BACK 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malczew Radom - IM BACK 3:3