Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperium C.F. FC BATY
451 Tactiek moja
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 32.2
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Trawka probeert naar een medespeler te passen. Petralli is nu in balbezit. Petralli passt de bal zonder na te denken. Koort is nu in balbezit. Koort draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Prahov controleert de bal met de borst. Koort rent richting de bal. Koort passt de bal met de wreef. Petralli rent richting de bal. Petralli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trawka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mattler rent richting de bal. Petralli onderschept slim de pass. Petralli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Milaković speelt de bal door. Petralli is nu in balbezit. Mattler is nu in balbezit. Petralli onderschept slim de pass. Petralli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Koort verovert de bal door een tackle van achteren. Koort schiet op doel. Trochowski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Milaković met een snelle inworp. Stavrakopoulos is nu in balbezit. Waterreus verovert de bal door een tackle van achteren. Waterreus geeft een lange en hoge pass. Petralli maakt een snoekduik en kopt de bal. Trochowski bokst de bal weg. Mattler kopt de bal weg. Koort probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petralli rent richting de bal. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Çakı met een sublieme pass. Trawka is nu in balbezit. Trawka passt de bal in één keer door. Petralli rent richting de bal. Petralli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Marinho onderschept slim de pass. Marinho speelt de bal door. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Koort rent richting de bal. Koort haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Petralli rent richting de bal. Petralli geeft een hoge lob. Trawka is nu in balbezit. Trawka geeft de bal voor. Mattler kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Şuteu met een sublieme pass. Waldemarsson rent richting de bal. Milaković begaat een overtreding. Milaković krijgt een gele kaart. Waldemarsson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Waldemarsson kan niet meer verder spelen. Martín Tejedor komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Şuteu met een sublieme pass. Stavrakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Waterreus ... Strafschop! Waterreus krijgt een gele kaart. Stavrakopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Şuteu neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nasiłowski is nu in balbezit. Nasiłowski passt de bal zonder na te denken. Koort rent richting de bal. Petralli is nu in balbezit. Petralli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Trawka passt de bal met de wreef. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli passt de bal met de wreef. Koort bereikt de bal nog maar net als eerste. Koort draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Petralli probeert naar een medespeler te passen. Koort bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli verovert de bal door een tackle van achteren. Petralli schiet op doel. Trochowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperium C.F. 37%, FC BATY 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperium C.F. - FC BATY 0:0

47e minuut.
Burgazzi speelt de bal door. Nasiłowski rent richting de bal. Nasiłowski passt de bal zonder na te denken. Milaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milaković geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nasiłowski passt de bal met de wreef. Petralli is nu in balbezit. Petralli passt de bal in één keer door. Koort rent richting de bal. Koort draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Milaković neemt de hoekschop. Trawka kopt de bal weg. Klungelig pakt Petralli de bal. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Petralli passt de bal zonder na te denken. Daar is Koort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Mattler probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trawka zal de hoekschop nemen. Petralli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperium C.F. - FC BATY 1:0

62e minuut.
Marinho passt de bal zonder na te denken. Daar is D`Heer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petralli rent richting de bal. Petralli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperium C.F. - FC BATY 2:0

62e minuut.
Denhaese komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pankovski met een snelle inworp. Burgazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Marinho zijn tegenspeler op de grond. Burgazzi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Burgazzi kan niet meer verder spelen. Szczepański komt het veld opgelopen. Szczepański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Marinho met een sublieme pass. Trawka geeft een hoge lob. Milaković speelt de bal door. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Trochowski trapt de bal weg. Nasiłowski probeert de bal met de borst te controleren. Nasiłowski geeft de bal voor. Petralli rent richting de bal. Petralli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperium C.F. - FC BATY 3:0

70e minuut.
Waterreus passt de bal zonder na te denken. Nasiłowski is nu in balbezit. Martín Tejedor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martín Tejedor krijgt een gele kaart. Nasiłowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bazzanella komt het veld opgelopen. Przytuła komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bazzanella is nu in balbezit. Bazzanella geeft een hoge lob. Petralli is nu in balbezit. Petralli draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperium C.F. - FC BATY 4:0

75e minuut.
Przytuła rent richting de bal. Przytuła geeft een hoge lob. Koort bereikt de bal nog maar net als eerste. Koort haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperium C.F. - FC BATY 5:0

80e minuut.
Przytuła geeft een hoge lob. Koort rent richting de bal. Koort met een sublieme pass. Petralli rent richting de bal. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperium C.F. 22%, FC BATY 78%.
Imperium C.F. - FC BATY 5:0