Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperium C.F. KUKIEŁKA TEAM
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
24 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 39.7
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Daar is Milaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melo rent richting de bal. Milaković begaat een overtreding. Milaković krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Milaković probeert naar een medespeler te passen. Petralli is nu in balbezit. Cashman bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli onderschept slim de pass. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Balent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Melo passt de bal in één keer door. Nasiłowski rent richting de bal. Nasiłowski passt de bal zonder na te denken. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Milaković probeert de bal met de borst te controleren. Milaković passt de bal in één keer door. Nasiłowski rent richting de bal. Petralli is nu in balbezit. Petralli draait met de bal, schiet en ... Balent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Melo is nu in balbezit. Denhaese verovert de bal door een tackle van achteren. Denhaese probeert naar een medespeler te passen. Petralli rent richting de bal. Petralli schiet op doel. Balent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Koort is nu in balbezit. Koort passt de bal in één keer door. Maldodevie rent richting de bal. Petralli onderschept slim de pass. Petralli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kodolányi rent richting de bal. Petralli rent richting de bal. Kodolányi is nu in balbezit. Kodolányi draait met de bal, schiet en ... Balent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperium C.F. - KUKIEŁKA TEAM 1:0

36e minuut.
Marinho probeert naar een medespeler te passen. Kodolányi met een sublieme pass. Maldodevie bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli verovert de bal door een tackle van achteren. Petralli draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Nasiłowski passt de bal in één keer door. Kodolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodolányi passt de bal in één keer door. Petralli rent richting de bal. Petralli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperium C.F. 44%, KUKIEŁKA TEAM 56%.
Imperium C.F. - KUKIEŁKA TEAM 1:0

57e minuut.
Maldodevie geeft de bal voor. Marinho is nu in balbezit. Botezatu begaat een overtreding. Botezatu krijgt een gele kaart. Marinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Marinho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Milaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mementi maakt een afschuwelijke overtreding. Mementi krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Iwan met een sublieme pass. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marinho krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Milaković passt de bal in één keer door. Botezatu rent richting de bal. Klungelig pakt Botezatu de bal. Botezatu geeft een hoge lob. Lin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Melo is nu in balbezit. Kodolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodolányi passt de bal met de wreef. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trawka komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Trawka probeert naar een medespeler te passen. Petralli probeert naar een medespeler te passen. Baracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodolányi onderschept slim de pass. Kodolányi draait met de bal, schiet en ... Balent bokst de bal weg. Kodolányi rent richting de bal. Paal!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kodolányi stond buitenspel. Waterreus komt het veld opgelopen. Gromicho komt het veld opgelopen. Baracho maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trawka heeft problemen om de bal te vangen. Trawka geeft een hoge lob. Petralli heeft problemen om de bal te vangen. Petralli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gromicho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromicho geeft een hoge lob. Petralli rent richting de bal. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Balent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperium C.F. - KUKIEŁKA TEAM 2:0

72e minuut.
Trawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawka geeft de bal voor. Klungelig pakt Cashman de bal. Petralli is nu in balbezit. Petralli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Çakı met de inworp. Trawka is nu in balbezit. Trawka geeft een lange en hoge pass. Petralli springt en kopt de bal. Balent bokst de bal weg.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trawka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çakı rent richting de bal. Çakı geeft een hoge lob. Petralli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Petralli is nu in balbezit. Kodolányi rent richting de bal. Petralli rent richting de bal. Kodolányi rent richting de bal. Kodolányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Waterreus rent richting de bal. Waterreus passt de bal in één keer door. Kodolányi heeft problemen om de bal te vangen. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Balent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kodolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodolányi passt de bal zonder na te denken. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli schiet op doel. Buchanan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperium C.F. 40%, KUKIEŁKA TEAM 60%.
Imperium C.F. - KUKIEŁKA TEAM 2:0