Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IM BACK Miedź Legnicaa
debe Tactiek nowa
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Orekhov is nu in balbezit. Asimos rent richting de bal. Bădiţă maakt een afschuwelijke overtreding. Bădiţă krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Carlentini verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen speelt de bal door. Montero speelt de bal door. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Nozicska trapt de bal weg van het doel. Harris probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă met een sublieme pass. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Barracuda onderschept slim de pass. Barracuda geeft een hoge lob. Anedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Orekhov onderschept slim de pass. Orekhov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Archetti geeft de bal voor. Hartz kopt de bal weg. Orekhov is nu in balbezit. Orekhov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - Miedź Legnicaa 1:0

22e minuut.
Orekhov speelt de bal door. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Archetti is nu in balbezit. Asimos verovert de bal door een tackle van achteren. Asimos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - Miedź Legnicaa 2:0

30e minuut.
Asimos rent richting de bal. Funar verovert de bal door een tackle van achteren. Funar geeft een hoge lob. Cohen kopt de bal weg. Montero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Christanval speelt de bal door. Harris geeft een hoge lob. Paharnicu heeft problemen om de bal te vangen. Paharnicu schiet op doel. Ginestá werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - Miedź Legnicaa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IM BACK 55%, Miedź Legnicaa 45%.
IM BACK - Miedź Legnicaa 2:1

50e minuut.
Doeltrap. Archetti trapt de bal weg. Funar kopt de bal weg. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Montero met een sublieme pass. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos passt de bal met de wreef. Orekhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orekhov draait met de bal, schiet en ... Nozicska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Archetti geeft de bal voor. Inworp. Slačanac met een snelle inworp. Orekhov is nu in balbezit. Orekhov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cohen is nu in balbezit. Cohen geeft een hoge lob. Daar is Misterny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos schiet op doel. Nozicska bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Orekhov krijgt zijn hoofd ertegen. Brückner heeft problemen om de bal te vangen. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - Miedź Legnicaa 3:1

67e minuut.
Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă passt de bal in één keer door. Harris geeft een hoge lob. Paharnicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Ginestá probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cohen probeert naar een medespeler te passen. Montero is nu in balbezit. Montero probeert naar een medespeler te passen. Asimos rent richting de bal. Asimos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Slačanac met een snelle inworp. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă passt de bal met de wreef. Paharnicu rent richting de bal. Paharnicu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Brückner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orekhov. Brückner raakt geblesseerd tijdens het duel. Brückner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paharnicu krijgt zijn hoofd ertegen. Ginestá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - Miedź Legnicaa 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IM BACK 47%, Miedź Legnicaa 53%.
IM BACK - Miedź Legnicaa 3:2