Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rozpędzone Ślimaki Malczew Radom
moja Tactiek Jazda
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 45.5
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Ladeira passt de bal met de wreef. Kolbeinsson rent richting de bal. Kolbeinsson met een sublieme pass. De Nul rent richting de bal. De Nul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - Malczew Radom 0:1

8e minuut.
Kolbeinsson geeft een hoge lob. Díaz kopt de bal weg. Heindl rent richting de bal. Heindl haalt uit met een fantastische trap. Kuljović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - Malczew Radom 0:2

11e minuut.
Klungelig pakt Nedvěd de bal. Kies met een sublieme pass. Daar is Marquinhos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marquinhos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - Malczew Radom 1:2

17e minuut.
Marquinhos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Brenet de bal onder controle te krijgen. Díaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brenet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dragonias wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Knohl probeert naar een medespeler te passen. Osoro is nu in balbezit. Osoro probeert naar een medespeler te passen. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kuljović trapt de bal weg van het doel. Osoro kopt de bal weg. Díaz rent richting de bal. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Faber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šulák komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Klungelig pakt Kolbeinsson de bal. Kolbeinsson geeft een hoge lob. Knohl controleert de bal met de borst. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl haalt uit met een fantastische trap. Kuljović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - Malczew Radom 1:3

43e minuut.
Kolbeinsson met een sublieme pass. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul rent richting de bal. De Nul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - Malczew Radom 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rozpędzone Ślimaki 56%, Malczew Radom 44%.
FC Rozpędzone Ślimaki - Malczew Radom 1:4

55e minuut.
Curciulicchio speelt de bal door. Osoro is nu in balbezit. Osoro probeert naar een medespeler te passen. Brenet rent richting de bal. Brenet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hađzi Marković probeert naar een medespeler te passen. Kies kopt de bal weg. Klungelig pakt Brenet de bal. Brenet draait met de bal, schiet en ... Hađzi Marković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - Malczew Radom 2:4

62e minuut.
Lihovac passt de bal zonder na te denken. Heindl is nu in balbezit. De Nul rent richting de bal. Heindl is nu in balbezit. Heindl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De Nul is nu in balbezit. Camardi geeft de bal voor. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - Malczew Radom 3:4

88e minuut.
Šulák rent richting de bal. Šulák geeft de bal voor. Osoro is nu in balbezit. Osoro geeft een hoge lob. Brenet springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rozpędzone Ślimaki 40%, Malczew Radom 60%.
FC Rozpędzone Ślimaki - Malczew Radom 3:4