Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IM BACK KUKIEŁKA TEAM
debe Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 36.7
uitstekend Schieten slecht
solide Passen matig
goed Verdedigen zwak


8e minuut.
Montero passt de bal met de wreef. Asimos rent richting de bal. Asimos passt de bal in één keer door. Orekhov is nu in balbezit. Orekhov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - KUKIEŁKA TEAM 1:0

17e minuut.
Orekhov speelt de bal door. Klungelig pakt Asimos de bal. Melo begaat een overtreding. Melo krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero met een sublieme pass. Asimos is nu in balbezit. Asimos haalt uit met een fantastische trap. Balent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - KUKIEŁKA TEAM 2:0

25e minuut.
Hartz met een sublieme pass. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero speelt de bal door. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hartz onderschept slim de pass. Hartz passt de bal in één keer door. Slačanac rent richting de bal. Slačanac geeft de bal voor. Asimos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Montero geeft een lange en hoge pass. Balent probeert naar een medespeler te passen. Slačanac kopt de bal weg. Daar is Orekhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orekhov draait met de bal, schiet en ... Balent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - KUKIEŁKA TEAM 3:0

38e minuut.
Cohen met een sublieme pass. Barracuda is nu in balbezit. Barracuda passt de bal zonder na te denken. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos schiet op doel. Balent bokst de bal weg.

42e minuut.
Cohen speelt de bal door. Montero speelt de bal door. Baracho is nu in balbezit. Asimos verovert de bal door een tackle van achteren. Asimos schiet op doel. Balent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IM BACK 36%, KUKIEŁKA TEAM 64%.
IM BACK - KUKIEŁKA TEAM 3:0

47e minuut.
Hartz passt de bal met de wreef. Cohen is nu in balbezit. Cohen passt de bal in één keer door. Asimos rent richting de bal. Asimos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Cashman geeft de bal voor. Hartz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartz passt de bal met de wreef. Asimos heeft problemen om de bal te vangen. Asimos draait met de bal, schiet en ... Balent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Cohen de bal onder controle te krijgen. Ciemnota rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cohen. Cohen krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Asimos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montero is nu in balbezit. Asimos rent richting de bal. Asimos haalt uit met een fantastische trap. Balent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - KUKIEŁKA TEAM 4:0

70e minuut.
Cashman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cashman geeft een hoge lob. Inworp. Slačanac met een snelle inworp. Orekhov geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Asimos springt en kopt de bal. Balent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baracho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Montero neemt de hoekschop. Orekhov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Montero is nu in balbezit. Montero speelt de bal door. Asimos rent richting de bal. Asimos haalt uit met een fantastische trap. Balent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - KUKIEŁKA TEAM 5:0

79e minuut.
Buchanan geeft de bal voor. Botezatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezatu met een sublieme pass. Medalik rent richting de bal. Medalik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Baracho geeft een hoge lob. Inworp. Cohen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IM BACK 30%, KUKIEŁKA TEAM 70%.
IM BACK - KUKIEŁKA TEAM 5:0