Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KUKIEŁKA TEAM IM BACK
Normal Tactiek debe
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 51.1
zwak Schieten zeer goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen goed


15e minuut.
Daar is Maldodevie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartz speelt de bal door. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - IM BACK 0:1

24e minuut.
Hartz rent richting de bal. Hartz probeert naar een medespeler te passen. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen geeft een lange en hoge pass. Asimos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Slačanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Slačanac passt de bal in één keer door. Baracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos verovert de bal door een tackle van achteren. Asimos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Slačanac kopt de bal weg. Orekhov heeft problemen om de bal te vangen. Buchanan is nu in balbezit. Orekhov verovert de bal door een tackle van achteren. Orekhov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Orekhov rent richting de bal. Baracho onderschept slim de pass. Asimos onderschept slim de pass. Asimos schiet op doel. Cashman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - IM BACK 0:2

38e minuut.
Cohen passt de bal zonder na te denken. Montero is nu in balbezit. Montero met een sublieme pass. Asimos is nu in balbezit. Asimos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Slačanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slačanac geeft de bal voor. Klungelig pakt Mementi de bal. Asimos rent richting de bal. Asimos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KUKIEŁKA TEAM 51%, IM BACK 49%.
KUKIEŁKA TEAM - IM BACK 0:2

51e minuut.
Hartz geeft de bal voor. Orekhov rent richting de bal. Orekhov met een sublieme pass. Asimos is nu in balbezit. Asimos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Buchanan heeft problemen om de bal te vangen. Hartz is nu in balbezit. Hartz passt de bal zonder na te denken. Orekhov is nu in balbezit. Orekhov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cohen rent richting de bal. Botezatu verovert de bal door een tackle van achteren. Botezatu passt de bal met de wreef. Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Slačanac rent richting de bal. Daar is Slačanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slačanac passt de bal zonder na te denken. Orekhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orekhov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Asimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cohen met een sublieme pass. Asimos is nu in balbezit. Cashman bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimos verovert de bal door een tackle van achteren. Asimos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KUKIEŁKA TEAM - IM BACK 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KUKIEŁKA TEAM 58%, IM BACK 42%.
KUKIEŁKA TEAM - IM BACK 0:3