Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperium C.F. Miedź Legnicaa
451 Tactiek nowa
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 44.8
excellent Schieten good
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Petralli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bădiţă rent richting de bal. Çakı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çakı krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Koort probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nasiłowski de bal. Nasiłowski met een sublieme pass. Daar is Petralli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petralli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Petralli draait met de bal, schiet en ... Misterny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Funar rent richting de bal. Petralli verovert de bal door een tackle van achteren. Petralli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Marinho is nu in balbezit. Marinho passt de bal met de wreef. Moncada met een sublieme pass. Paharnicu rent richting de bal. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Denhaese passt de bal met de wreef. Kodolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodolányi speelt de bal door. Petralli probeert de bal met de borst te controleren. Petralli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Archetti speelt de bal door. Anedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli verovert de bal door een tackle van achteren. Petralli draait met de bal, schiet en ... Archetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu is nu in balbezit. Koort tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koort krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Naramowicki trapt de bal weg van het doel. Nasiłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiłowski met een sublieme pass. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli draait met de bal, schiet en ... Nozicska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Marinho kopt de bal weg. Brückner probeert naar een medespeler te passen. Christanval is nu in balbezit. Christanval geeft een hoge lob. Paharnicu krijgt zijn hoofd ertegen. Naramowicki bokst de bal weg.

39e minuut.
Koort heeft problemen om de bal te vangen. Koort probeert naar een medespeler te passen. Petralli is nu in balbezit. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Nozicska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperium C.F. - Miedź Legnicaa 1:0

43e minuut.
Nasiłowski speelt de bal door. Kodolányi rent richting de bal. Kodolányi speelt de bal door. Petralli heeft problemen om de bal te vangen. Petralli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperium C.F. 40%, Miedź Legnicaa 60%.
Imperium C.F. - Miedź Legnicaa 1:0

46e minuut.
Bădiţă passt de bal met de wreef. Archetti rent richting de bal. Archetti speelt de bal door. Petralli is nu in balbezit. Petralli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Christanval bereikt de bal nog maar net als eerste. Christanval geeft de bal voor. Denhaese heeft problemen om de bal te vangen. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Trawka rent richting de bal. Trawka geeft een hoge lob. Petralli probeert de bal aan de voet te houden. Kodolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodolányi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Waterreus komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gromicho speelt de bal door. Kodolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodolányi passt de bal zonder na te denken. Petralli rent richting de bal. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Trawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawka passt de bal in één keer door. Misterny rent richting de bal. Petralli onderschept slim de pass. Petralli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperium C.F. - Miedź Legnicaa 2:0

74e minuut.
Doeltrap. Archetti met een harde bal richting middenveld. Waterreus speelt de bal door. Daar is Petralli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperium C.F. - Miedź Legnicaa 3:0

78e minuut.
Misterny geeft een hoge lob. Marinho kopt de bal weg. Gromicho geeft de bal voor. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Nozicska bokst de bal weg.

80e minuut.
Marinho verovert de bal door een tackle van achteren. Marinho geeft een lange en hoge pass. Funar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bădiţă de bal. Bădiţă schiet op doel. Naramowicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperium C.F. 42%, Miedź Legnicaa 58%.
Imperium C.F. - Miedź Legnicaa 3:0