Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedź Legnicaa Imperium C.F.
nowa Tactiek 451
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 47.7
good Schieten excellent
good Passen adequate
good Verdedigen solid


1e minuut.
Christanval is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Christanval zal de hoekschop nemen. Marinho probeert de bal met de borst te controleren. Paharnicu is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Paharnicu speelt de bal door. Quesada is nu in balbezit. Bădiţă onderschept slim de pass. Bădiţă schiet op doel. Naramowicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Imperium C.F. 1:0

5e minuut.
Nasiłowski onderschept slim de pass. Nasiłowski heeft problemen om de bal te vangen. Nasiłowski probeert naar een medespeler te passen. Petralli rent richting de bal. Petralli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kodolányi rent richting de bal. Kodolányi passt de bal in één keer door. Petralli is nu in balbezit. Petralli schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Milaković is nu in balbezit. Milaković geeft een lange en hoge pass. Misterny controleert de bal met de borst. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Denhaese is nu in balbezit. Denhaese geeft de bal voor. Inworp. Harris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bădiţă geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Koort heeft problemen om de bal te vangen. Koort speelt de bal door. Petralli is nu in balbezit. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Archetti probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Funar de bal. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli passt de bal in één keer door. Daar is Kodolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kodolányi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bădiţă rent richting de bal. Koort verovert de bal door een tackle van achteren. Koort geeft een hoge lob. Petralli rent richting de bal. Petralli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Harris met de inworp. Bădiţă geeft een lange en hoge pass. Çakı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Imperium C.F. 2:0

35e minuut.
Harris passt de bal zonder na te denken. Vörös geeft de bal voor. Petralli is nu in balbezit. Petralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Imperium C.F. 2:1

38e minuut.
Nasiłowski probeert naar een medespeler te passen. Kodolányi is nu in balbezit. Kodolányi passt de bal met de wreef. Petralli rent richting de bal. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Nozicska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedź Legnicaa 60%, Imperium C.F. 40%.
Miedź Legnicaa - Imperium C.F. 2:1

47e minuut.
Milaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milaković met een sublieme pass. Petralli is nu in balbezit. Petralli schiet op doel. Nozicska probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Archetti trapt de bal weg van het doel. Milaković geeft de bal voor. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli schiet op doel. Nozicska maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Milaković kopt de bal weg. Kodolányi rent richting de bal. Kodolányi passt de bal zonder na te denken. Daar is Petralli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petralli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Brückner is nu in balbezit. Kodolányi onderschept slim de pass. Kodolányi passt de bal in één keer door. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miedź Legnicaa - Imperium C.F. 2:2

62e minuut.
Milaković verovert de bal door een tackle van achteren. Milaković met een sublieme pass. Marinho speelt de bal door. Petralli is nu in balbezit. Petralli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Trawka komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Quesada geeft een hoge lob. Inworp. Christanval zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gromicho komt het veld opgelopen. Waterreus komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Brückner rent richting de bal. Kodolányi verovert de bal door een tackle van achteren. Kodolányi speelt de bal door. Petralli rent richting de bal. Petralli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Christanval rent richting de bal. Waterreus verovert de bal door een tackle van achteren. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli draait met de bal, schiet en ... Nozicska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Imperium C.F. 2:3

76e minuut.
Milaković speelt de bal door. Kodolányi is nu in balbezit. Kodolányi probeert naar een medespeler te passen. Petralli is nu in balbezit. Petralli haalt uit met een fantastische trap. Nozicska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli passt de bal met de wreef. Kodolányi rent richting de bal. Kodolányi haalt uit met een fantastische trap. Misterny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milaković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brückner is nu in balbezit. Kodolányi is nu in balbezit. Kodolányi draait met de bal, schiet en ... Nozicska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Waterreus bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterreus passt de bal met de wreef. Kodolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Petralli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedź Legnicaa 66%, Imperium C.F. 34%.
Miedź Legnicaa - Imperium C.F. 2:3