Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Milan Malczew Radom
V1 Tactiek Jazda
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
26 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 46.1
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Bánfi rent richting de bal. Gromowski rent richting de bal. Gromowski schiet op doel. Hađzi Marković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Malczew Radom 1:0

7e minuut.
Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi passt de bal zonder na te denken. Gromowski rent richting de bal. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Bánfi rent richting de bal. Faber rent richting de bal. Bánfi onderschept slim de pass. Bánfi schiet op doel. Hađzi Marković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Malczew Radom 2:0

11e minuut.
Anyż passt de bal met de wreef. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi probeert naar een medespeler te passen. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Malczew Radom 3:0

15e minuut.
Gromowski rent richting de bal. Díaz rent richting de bal. Gromowski onderschept slim de pass. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Hađzi Marković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Malczew Radom 4:0

16e minuut.
Nedvěd onderschept slim de pass. Nedvěd passt de bal zonder na te denken. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Faber probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Malczew Radom 5:0

21e minuut.
Rostropovich rent richting de bal. De Nul rent richting de bal. Lihovac rent richting de bal. Lihovac geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
de Rooij speelt de bal door. Anyż rent richting de bal. Anyż speelt de bal door. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lihovac geeft een lange en hoge pass. Kolbeinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Balocchi ... Strafschop! Balocchi krijgt een gele kaart. Kolbeinsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kolbeinsson kan niet meer verder spelen. Valihora komt het veld opgelopen. Heindl zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Somoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Malczew Radom 5:1

34e minuut.
Bánfi passt de bal in één keer door. Gromowski rent richting de bal. Nedvěd rent richting de bal. Gromowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Hađzi Marković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Malczew Radom 6:1

36e minuut.
Díaz met een sublieme pass. Daar is Mormocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mormocea passt de bal zonder na te denken. Gromowski rent richting de bal. Gromowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Faber geeft een lange en hoge pass. Anyż kopt de bal weg. Bánfi is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anyż geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
De Nul passt de bal met de wreef. Sbrozi rent richting de bal. Heindl verovert de bal door een tackle van achteren. Heindl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Malczew Radom 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Milan 48%, Malczew Radom 52%.
KS Milan - Malczew Radom 6:2

47e minuut.
Ladeira geeft een hoge lob. Heindl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rostropovich. Rostropovich krijgt een gele kaart. Heindl raakt geblesseerd tijdens het duel. Heindl wilt de vrije trap nemen. Somoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Gromowski onderschept slim de pass. Gromowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Staalgaard de bal. Staalgaard geeft een hoge lob. Bánfi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Rostropovich rent richting de bal. De Nul onderschept slim de pass. Sbrozi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul onderschept slim de pass. De Nul haalt uit met een fantastische trap. Somoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Bánfi rent richting de bal. Bánfi speelt de bal door. Gromowski rent richting de bal. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. Hađzi Marković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Malczew Radom 7:2

56e minuut.
Staalgaard speelt de bal door. Faber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hađzi Marković trapt de bal weg. Anyż kopt de bal weg. Ladeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi verovert de bal door een tackle van achteren. Bánfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Borracha kopt de bal weg. Rostropovich is nu in balbezit. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz geeft een lange en hoge pass. Heindl is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gromowski draait met de bal, schiet en ... Sanna met een sublieme pass. Díaz kan de bal niet met de borst controleren. Bánfi rent richting de bal. Bánfi draait met de bal, schiet en ... Hađzi Marković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ladeira met een sublieme pass. Valihora bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyż schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anyż krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Balocchi met de inworp. Anyż is nu in balbezit. Anyż probeert naar een medespeler te passen. Bánfi rent richting de bal. Bánfi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Malczew Radom 8:2

70e minuut.
Balocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul onderschept slim de pass. De Nul speelt de bal door. Heindl heeft problemen om de bal te vangen. Heindl draait met de bal, schiet en ... Somoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Mormocea speelt de bal door. Staalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Staalgaard met een sublieme pass. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hađzi Marković trapt de bal weg van het doel. Mormocea kopt de bal weg. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski rent richting de bal. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. Hađzi Marković bokst de bal weg.

74e minuut.
Staalgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Staalgaard passt de bal in één keer door. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi draait met de bal, schiet en ... Hađzi Marković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Milan - Malczew Radom 9:2

80e minuut.
Mormocea passt de bal zonder na te denken. Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard passt de bal in één keer door. Daar is Gromowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Faber geeft de bal voor. Anyż is nu in balbezit. Anyż probeert naar een medespeler te passen. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Borracha is nu in balbezit. Borracha passt de bal in één keer door. Balocchi is nu in balbezit. De Nul verovert de bal door een tackle van achteren. De Nul geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Milan 40%, Malczew Radom 60%.
KS Milan - Malczew Radom 9:2