Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malczew Radom KS Milan
Jazda Tactiek V1
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 54.5
formidabel Schieten wonderbaarlijk
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Heindl onderschept slim de pass. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul draait met de bal, schiet en ... Sbrozi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Somoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - KS Milan 1:0

6e minuut.
Sanna geeft de bal voor. Rostropovich kopt de bal weg. Daar is Staalgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staalgaard geeft een lange en hoge pass. Bánfi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nedvěd geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staalgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gromowski rent richting de bal. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. Hađzi Marković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Staalgaard zal de hoekschop nemen. Bánfi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malczew Radom - KS Milan 1:1

12e minuut.
Lihovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihovac passt de bal in één keer door. Heindl is nu in balbezit. Heindl schiet op doel. Somoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - KS Milan 2:1

14e minuut.
Anyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyż probeert naar een medespeler te passen. Bánfi is nu in balbezit. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Hađzi Marković bokst de bal weg.

15e minuut.
Balocchi kopt de bal weg. Mormocea probeert de bal met de borst te controleren. Borracha is nu in balbezit. Borracha passt de bal met de wreef. Lihovac geeft een hoge lob. Somoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Gromowski rent richting de bal. Gromowski passt de bal zonder na te denken. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi schiet op doel. Hađzi Marković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski rent richting de bal. Faber is nu in balbezit. Gromowski onderschept slim de pass. Gromowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De Nul onderschept slim de pass. De Nul passt de bal zonder na te denken. Heindl is nu in balbezit. Heindl schiet op doel. Sbrozi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Somoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
De Nul probeert naar een medespeler te passen. Lihovac rent richting de bal. Lihovac met een sublieme pass. Heindl is nu in balbezit. Heindl haalt uit met een fantastische trap. Somoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Balocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul verovert de bal door een tackle van achteren. De Nul met een sublieme pass. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Somoš bokst de bal weg.

36e minuut.
Balocchi met een sublieme pass. Anyż is nu in balbezit. Anyż passt de bal in één keer door. Bánfi rent richting de bal. Bánfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malczew Radom - KS Milan 2:2

37e minuut.
Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedvěd verovert de bal door een tackle van achteren. Staalgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Gromowski de bal. Gromowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Anyż kopt de bal weg. Díaz rent richting de bal. Gromowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladeira onderschept slim de pass. Ladeira geeft een hoge lob. Heindl is nu in balbezit. Heindl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Somoš trapt de bal weg van het doel. Díaz kopt de bal weg. Heindl rent richting de bal. Heindl schiet op doel. Somoš bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malczew Radom 45%, KS Milan 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malczew Radom - KS Milan 2:2

46e minuut.
Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gromowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mormocea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bánfi de bal. Faber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi onderschept slim de pass. Bánfi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Anyż rent richting de bal. Anyż geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nedvěd de bal. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - KS Milan 2:3

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Staalgaard neemt de hoekschop. Borracha controleert de bal met de borst. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi haalt uit met een fantastische trap. Hađzi Marković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Borracha passt de bal met de wreef. Heindl rent richting de bal. de Rooij begaat een overtreding. de Rooij krijgt een gele kaart. Heindl raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Heindl neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Somoš bokst de bal weg.

57e minuut.
Gromowski passt de bal in één keer door. Staalgaard rent richting de bal. Staalgaard passt de bal in één keer door. Bánfi rent richting de bal. Bánfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - KS Milan 2:4

60e minuut.
Nedvěd is nu in balbezit. Staalgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Staalgaard passt de bal zonder na te denken. Gromowski rent richting de bal. Gromowski haalt uit met een fantastische trap. Hađzi Marković bokst de bal weg.

63e minuut.
De Nul passt de bal in één keer door. Kolbeinsson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lihovac de bal onder controle te krijgen. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl haalt uit met een fantastische trap. Somoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Nul is nu in balbezit. De Nul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Anyż kopt de bal weg. Mormocea rent richting de bal. Díaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díaz krijgt een gele kaart. Mormocea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marzorati komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Borracha onderschept slim de pass. Borracha passt de bal zonder na te denken. Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl haalt uit met een fantastische trap. Marzorati werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Anyż verovert de bal door een tackle van achteren. Anyż passt de bal in één keer door. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - KS Milan 2:5

80e minuut.
de Rooij met een sublieme pass. Balocchi probeert de bal aan de voet te houden. Mormocea met een sublieme pass. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Hađzi Marković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Faber geeft een hoge lob. Inworp. Anyż met een snelle inworp. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nedvěd rent richting de bal. Gromowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Faber probeert de bal aan de voet te houden. Díaz probeert naar een medespeler te passen. Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gromowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Staalgaard is nu in balbezit. Staalgaard passt de bal zonder na te denken. Gromowski rent richting de bal. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Hađzi Marković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Balocchi met de inworp. Klungelig pakt Anyż de bal. Anyż passt de bal in één keer door. Gromowski rent richting de bal. Gromowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - KS Milan 2:6

90e minuut.
de Rooij met een sublieme pass. Anyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyż passt de bal in één keer door. Gromowski is nu in balbezit. Gromowski draait met de bal, schiet en ... Hađzi Marković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - KS Milan 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malczew Radom 56%, KS Milan 44%.
Malczew Radom - KS Milan 2:7