Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rozpędzone Ślimaki FC BATY
moja Tactiek moja
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 29.4
very good Schieten weak
excellent Passen average
average Verdedigen weak


2e minuut.
Curciulicchio kan de bal niet met de borst controleren. Curciulicchio speelt de bal door. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - FC BATY 1:0

10e minuut.
D`Heer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dragonias de bal. Dragonias met een sublieme pass. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Curciulicchio kopt de bal weg. Osoro rent richting de bal. Osoro met een sublieme pass. Brenet rent richting de bal. Brenet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kies passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brenet de bal. Kies probeert naar een medespeler te passen. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio passt de bal met de wreef. Kies is nu in balbezit. Kies geeft een lange en hoge pass. Marquinhos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kies bereikt de bal nog maar net als eerste. Kies passt de bal in één keer door. Curciulicchio probeert naar een medespeler te passen. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Brenet rent richting de bal. Brenet passt de bal in één keer door. Kies rent richting de bal. Kies geeft de bal voor. Brenet springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Curciulicchio speelt de bal door. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos passt de bal zonder na te denken. Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - FC BATY 2:0

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Martín Tejedor de bal onder controle te krijgen. Osoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Osoro geeft een lange en hoge pass. Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - FC BATY 3:0

27e minuut.
Pankovski passt de bal met de wreef. Osoro rent richting de bal. Osoro passt de bal in één keer door. Brenet rent richting de bal. Brenet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Trochowski met een harde bal richting middenveld. Kies probeert de bal met de borst te controleren. Kies probeert naar een medespeler te passen. Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Knohl onderschept slim de pass. Curciulicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio met een sublieme pass. Brenet is nu in balbezit. Brenet haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Knohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kies speelt de bal door. Brenet rent richting de bal. Dragonias is nu in balbezit. Dragonias schiet op doel. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - FC BATY 4:0

40e minuut.
Ţărus verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kies met de inworp. Brenet rent richting de bal. Brenet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dragonias kopt de bal weg. Brenet is nu in balbezit. Prahov maakt een afschuwelijke overtreding. Prahov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Brenet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Curciulicchio met een snel genomen vrije trap. Brenet maakt een snoekduik en kopt de bal. Trochowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rozpędzone Ślimaki 15%, FC BATY 85%.
FC Rozpędzone Ślimaki - FC BATY 4:0

47e minuut.
Klungelig pakt Brenet de bal. Ţărus rent richting de bal. Brenet verovert de bal door een tackle van achteren. Brenet schiet op doel. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - FC BATY 5:0

50e minuut.
Dragonias speelt de bal door. Kies bereikt de bal nog maar net als eerste. Kies passt de bal in één keer door. Brenet rent richting de bal. Brenet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Brenet is nu in balbezit. Brenet passt de bal zonder na te denken. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - FC BATY 6:0

53e minuut.
Curciulicchio onderschept slim de pass. Curciulicchio passt de bal met de wreef. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos schiet op doel. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - FC BATY 7:0

55e minuut.
Mattler rent richting de bal. Mattler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osoro met een snelle inworp. Curciulicchio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Curciulicchio probeert naar een medespeler te passen. Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet speelt de bal door. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos schiet op doel. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Ţărus geeft een lange en hoge pass. Daar is Curciulicchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ţărus geeft de bal voor. Kies probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mattler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos schiet op doel. Trochowski bokst de bal weg. Brenet is nu in balbezit. Brenet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - FC BATY 8:0

81e minuut.
Dragonias met een sublieme pass. Brenet probeert naar een medespeler te passen. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rozpędzone Ślimaki - FC BATY 9:0

84e minuut.
D`Heer kopt de bal weg. Dragonias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragonias passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brenet de bal. Brenet haalt uit met een fantastische trap. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Osoro geeft de bal voor. Kies kan de bal niet met de borst controleren. Kies met een sublieme pass. Daar is Brenet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kies geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rozpędzone Ślimaki 21%, FC BATY 79%.
FC Rozpędzone Ślimaki - FC BATY 9:0