Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BATY FC Rozpędzone Ślimaki
moja Tactiek moja
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 50.5
poor Schieten very good
average Passen excellent
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Mándi is nu in balbezit. Curciulicchio verovert de bal door een tackle van achteren. Curciulicchio passt de bal in één keer door. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Mándi de bal. Curciulicchio onderschept slim de pass. Curciulicchio passt de bal in één keer door. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos schiet op doel. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Waldemarsson passt de bal zonder na te denken. Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio met een sublieme pass. Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet schiet op doel. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marquinhos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dragonias rent richting de bal. Dragonias passt de bal in één keer door. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos draait met de bal, schiet en ... Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragonias is nu in balbezit. Dragonias geeft een hoge lob. Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet schiet op doel. Trochowski bokst de bal weg.

17e minuut.
Trochowski met een sublieme pass. Curciulicchio kopt de bal weg. Klungelig pakt Zambrowski de bal. Brenet rent richting de bal. Brenet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Trochowski trapt de bal weg. Kies kopt de bal weg. Klungelig pakt Brenet de bal. Brenet haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - FC Rozpędzone Ślimaki 0:1

28e minuut.
Dragonias rent richting de bal. Dragonias probeert naar een medespeler te passen. Mattler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet onderschept slim de pass. Brenet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Trochowski trapt de bal weg. Curciulicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio speelt de bal door. Daar is Brenet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brenet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Osoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Osoro met een sublieme pass. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - FC Rozpędzone Ślimaki 0:2

35e minuut.
Waldemarsson is nu in balbezit. Kies verovert de bal door een tackle van achteren. Kies geeft een hoge lob. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos schiet op doel. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Dragonias passt de bal in één keer door. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet verovert de bal door een tackle van achteren. Brenet schiet op doel. Mattler probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Osoro neemt de hoekschop. Klungelig pakt Mattler de bal. Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BATY 77%, FC Rozpędzone Ślimaki 23%.
FC BATY - FC Rozpędzone Ślimaki 0:2

49e minuut.
Curciulicchio is nu in balbezit. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. D`Heer onderschept slim de pass. Kies geeft de bal voor. Brenet krijgt zijn hoofd ertegen. Trochowski bokst de bal weg.

50e minuut.
Zambrowski rent richting de bal. Dragonias is nu in balbezit. Dragonias probeert naar een medespeler te passen. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Camardi verovert de bal door een tackle van achteren. Camardi met een sublieme pass. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos schiet op doel. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - FC Rozpędzone Ślimaki 0:3

58e minuut.
Camardi met de inworp. Osoro geeft een lange en hoge pass. Daar is Brenet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marquinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - FC Rozpędzone Ślimaki 0:4

64e minuut.
Kies rent richting de bal. Kies met een sublieme pass. Marquinhos rent richting de bal. Marquinhos draait met de bal, schiet en ... Mattler probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Osoro probeert naar een medespeler te passen. Dragonias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kies probeert naar een medespeler te passen. Brenet is nu in balbezit. Brenet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Camardi probeert de bal met de borst te controleren. Camardi geeft een hoge lob. Kies kopt de bal weg. Brenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - FC Rozpędzone Ślimaki 0:5

74e minuut.
Kies geeft een lange en hoge pass. Marquinhos springt en kopt de bal. Trochowski probeert naar een medespeler te passen. Stavrakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrakopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Kuljović trapt de bal weg van het doel. Kies kopt de bal weg. Brenet heeft problemen om de bal te vangen. Brenet schiet op doel. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Osoro met een sublieme pass. Marquinhos rent richting de bal. Mattler bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquinhos verovert de bal door een tackle van achteren. Marquinhos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Byfield trapt de bal weg van het doel. Osoro kopt de bal weg. Marquinhos probeert naar een medespeler te passen. Brenet is nu in balbezit. Brenet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Martín Tejedor heeft problemen om de bal te vangen. Osoro onderschept slim de pass. Osoro met een sublieme pass. Marquinhos is nu in balbezit. Marquinhos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kies is nu in balbezit. Kies speelt de bal door. Brenet is nu in balbezit. Brenet schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BATY - FC Rozpędzone Ślimaki 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BATY 71%, FC Rozpędzone Ślimaki 29%.
FC BATY - FC Rozpędzone Ślimaki 0:6