Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iwora Czempiony
a1 Tactiek new
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 46.1
very good Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Leroy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darwish geeft een hoge lob. Polverino heeft problemen om de bal te vangen. Bradło is nu in balbezit. Bradło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Czempiony 1:0

8e minuut.
Darwish passt de bal in één keer door. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Polverino is nu in balbezit. Bradło verovert de bal door een tackle van achteren. Bradło haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruzdewicz met de inworp. Darwish is nu in balbezit. Darwish geeft de bal voor. Bradło rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bruzdewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Polverino kopt de bal weg. Michalczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Peene is nu in balbezit. Peene passt de bal met de wreef. Puača rent richting de bal. Puača geeft de bal voor. Bradło maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Pyörret geeft een hoge lob. Rasobov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Puača de bal onder controle te krijgen. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pérez Riverol onderschept slim de pass. Pérez Riverol speelt de bal door. Darwish probeert naar een medespeler te passen. Bradło rent richting de bal. Bradło haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Darwish is nu in balbezit. Darwish passt de bal met de wreef. Leroy is nu in balbezit. Leroy geeft een hoge lob. Jabłko kopt de bal weg. Michalczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iwora 33%, Czempiony 67%.
iwora - Czempiony 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Peene de bal. Nowrotek is nu in balbezit. Škipina probeert naar een medespeler te passen. Lewiński is nu in balbezit. Lewiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Bruzdewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish geeft de bal voor. Bradło maakt een snoekduik en kopt de bal. Michalczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu begaat een overtreding. Bruzdewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Pérez Riverol met een snel genomen vrije trap. Bradło maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Michalczewski speelt de bal door. Puača kopt de bal weg. Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bradło de bal. Bradło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Czempiony 2:0

73e minuut.
De Prutser bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. Darwish passt de bal zonder na te denken. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iwora - Czempiony 3:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruzdewicz met de inworp. Pérez Riverol is nu in balbezit. Pérez Riverol geeft een lange en hoge pass. Bradło krijgt zijn hoofd ertegen. Michalczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Darwish passt de bal met de wreef. Pérez Riverol speelt de bal door. Bradło rent richting de bal. Bradło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pérez Riverol bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński onderschept slim de pass. Lewiński passt de bal in één keer door. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bruzdewicz passt de bal zonder na te denken. Darwish rent richting de bal. Darwish passt de bal zonder na te denken. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tekgöz is nu in balbezit. Puača is nu in balbezit. Puača geeft een lange en hoge pass. Bradło rent richting de bal. Bradło draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
De Prutser geeft een lange en hoge pass. Tekgöz kopt de bal weg. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek geeft de bal voor. Tekgöz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iwora 43%, Czempiony 57%.
iwora - Czempiony 3:0