Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czempiony Szlachta Nozdrzec
new Tactiek CRIS +1
63% Balbezit 37%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 29.2
goed Schieten zwak
matig Passen matig
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Feyter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tekgöz met een sublieme pass. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek schiet op doel. Słabosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Weichselbraun bereikt de bal nog maar net als eerste. Weichselbraun geeft een hoge lob. Pyörret is nu in balbezit. Pyörret geeft een lange en hoge pass. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Strauts is nu in balbezit. De Prutser verovert de bal door een tackle van achteren. Weichselbraun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weichselbraun krijgt een gele kaart. De Prutser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krchák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lewiński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Słabosz met een harde bal richting middenveld. Pyörret bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyörret passt de bal met de wreef. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek schiet op doel. Słabosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre passt de bal zonder na te denken. Strauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauts haalt uit met een fantastische trap. Michalczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - Szlachta Nozdrzec 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 32%, Szlachta Nozdrzec 68%.
Czempiony - Szlachta Nozdrzec 0:1

62e minuut.
Ciobănescu kopt de bal weg. Tekgöz geeft een lange en hoge pass. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek schiet op doel. Słabosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czempiony - Szlachta Nozdrzec 1:1

64e minuut.
Batrović onderschept slim de pass. Słabosz rent richting de bal. Batrović speelt de bal door. Polverino geeft de bal voor. Krchák geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Pyörret geeft een hoge lob. Krchák rent richting de bal. Krchák probeert naar een medespeler te passen. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lewiński kan de bal niet met de borst controleren. Gatzemeier rent richting de bal. Gatzemeier passt de bal met de wreef. Pyörret is nu in balbezit. Pyörret geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gurka is nu in balbezit. De Prutser onderschept slim de pass. De Prutser geeft een lange en hoge pass. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. Słabosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lewiński rent richting de bal. Lewiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - Szlachta Nozdrzec 2:1

84e minuut.
Daar is Ciobănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciobănescu speelt de bal door. Feyter is nu in balbezit. Feyter geeft de bal voor. Tekgöz probeert de bal aan de voet te houden. Słabosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 34%, Szlachta Nozdrzec 66%.
Czempiony - Szlachta Nozdrzec 2:1