Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szlachta Nozdrzec iwora
CRIS +1 Tactiek a1
36% Balbezit 64%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28.7 gemiddelde waardering 46.4
weak Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen good


9e minuut.
Batrović geeft een lange en hoge pass. Strauts kopt de bal weg. Hasu is nu in balbezit. Hasu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - iwora 1:0

13e minuut.
Agazzi is nu in balbezit. Agazzi passt de bal zonder na te denken. Strauts is nu in balbezit. Strauts schiet op doel. Sputnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - iwora 2:0

18e minuut.
Warakomski geeft een lange en hoge pass. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga geeft een hoge lob. Strauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauts geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Weichselbraun is nu in balbezit. Gmitrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Gmitrzak speelt de bal door. Darwish is nu in balbezit. Darwish geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Hałaczkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatzemeier is nu in balbezit. Bradło onderschept slim de pass. Bradło draait met de bal, schiet en ... Słabosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - iwora 2:1

26e minuut.
Warakomski is nu in balbezit. Warakomski passt de bal zonder na te denken. Darwish is nu in balbezit. Darwish geeft de bal voor. Bradło krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szlachta Nozdrzec - iwora 2:2

29e minuut.
Rasobov geeft een hoge lob. Hasu is nu in balbezit. Strauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauts schiet op doel. Sputnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - iwora 3:2

32e minuut.
Leroy kopt de bal weg. Klungelig pakt Gmitrzak de bal. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło onderschept slim de pass. Bradło schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Neumann passt de bal met de wreef. Bradło is nu in balbezit. Bradło passt de bal in één keer door. Gmitrzak rent richting de bal. Gmitrzak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Nozdrzec 59%, iwora 41%.
Szlachta Nozdrzec - iwora 3:2

58e minuut.
Weichselbraun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rożek met een snelle inworp. Gmitrzak is nu in balbezit. Gmitrzak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bradło is nu in balbezit. Bradło haalt uit met een fantastische trap. Słabosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szlachta Nozdrzec - iwora 3:3

66e minuut.
Arteaga probeert naar een medespeler te passen. Batrović rent richting de bal. Bradło onderschept slim de pass. Bradło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - iwora 3:4

68e minuut.
Hałaczkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gmitrzak. Hałaczkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weichselbraun met een snel genomen vrije trap. Peene bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu onderschept slim de pass. Hasu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Weichselbraun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradło rent richting de bal. Darwish rent richting de bal. Darwish draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Warakomski rent richting de bal. Batrović rent richting de bal. Batrović geeft een hoge lob. Gmitrzak kan de bal niet met de borst controleren. Gmitrzak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - iwora 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Nozdrzec 72%, iwora 28%.
Szlachta Nozdrzec - iwora 3:5