Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czempiony FC Krach
new Tactiek 1111
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 42.4
solide Schieten redelijk
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Jastrabík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan is nu in balbezit. Jastrabík met een sublieme pass. Piehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Piehl schiet op doel. Michalczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - FC Krach 0:1

4e minuut.
Škipina passt de bal in één keer door. Pyörret heeft problemen om de bal te vangen. Pyörret geeft een lange en hoge pass. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... Segura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wars heeft problemen om de bal te vangen. Wars probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Antičević de bal. Nowrotek onderschept slim de pass. Nowrotek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Jastrabík geeft een lange en hoge pass. Piehl geeft een lange en hoge pass. Chaves met een sublieme pass. Bożan is nu in balbezit. Bożan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tekgöz onderschept slim de pass. Tekgöz probeert naar een medespeler te passen. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. Segura maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Škipina verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Prutser met een snelle inworp. Škipina geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Tőkei passt de bal zonder na te denken. Piehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Piehl passt de bal zonder na te denken. Bożan rent richting de bal. Bożan draait met de bal, schiet en ... Michalczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Škipina speelt de bal door. Escribà is nu in balbezit. Escribà passt de bal in één keer door. Piehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Piehl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Pyörret bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyörret geeft de bal voor. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek onderschept slim de pass. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. Segura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Škipina speelt de bal door. Klungelig pakt Tekgöz de bal. Tekgöz passt de bal zonder na te denken. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Zárate geeft een hoge lob. Škipina met een sublieme pass. Tőkei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński draait met de bal, schiet en ... Segura bokst de bal weg.

31e minuut.
Tekgöz kopt de bal weg. Tőkei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tőkei geeft een hoge lob. Piehl is nu in balbezit. Piehl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Polverino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zárate de bal. Lewiński onderschept slim de pass. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Escribà verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Zárate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowrotek geeft de bal voor. Tekgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński is nu in balbezit. Lewiński schiet op doel. Segura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czempiony - FC Krach 1:1

44e minuut.
Škipina passt de bal zonder na te denken. Tekgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekgöz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nowrotek de bal. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Tixier rent richting de bal. Tekgöz verovert de bal door een tackle van achteren. Tekgöz geeft een lange en hoge pass. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 45%, FC Krach 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czempiony - FC Krach 1:1

53e minuut.
Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek passt de bal in één keer door. Lewiński rent richting de bal. Lewiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bożan kopt de bal weg. Jabłko rent richting de bal. Piehl onderschept slim de pass. Piehl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - FC Krach 1:2

58e minuut.
Pyörret speelt de bal door. Tekgöz rent richting de bal. Tekgöz passt de bal in één keer door. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... Segura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński schiet op doel. Segura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Feyter kopt de bal weg. Nowrotek controleert de bal met de borst. Tekgöz is nu in balbezit. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Tőkei rent richting de bal. Pyörret probeert naar een medespeler te passen. Feyter is nu in balbezit. Tekgöz is nu in balbezit. Tekgöz geeft een hoge lob. Segura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czempiony - FC Krach 2:2

72e minuut.
Tixier met een sublieme pass. Jastrabík is nu in balbezit. Jastrabík passt de bal met de wreef. Bożan is nu in balbezit. Bożan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Polverino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożan rent richting de bal. Piehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Piehl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - FC Krach 2:3

80e minuut.
De Prutser bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves onderschept slim de pass. Chaves probeert naar een medespeler te passen. Bożan is nu in balbezit. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - FC Krach 2:4

87e minuut.
Daar is Escribà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyörret rent richting de bal. Pyörret probeert naar een medespeler te passen. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - FC Krach 3:4

89e minuut.
Pyörret geeft een lange en hoge pass. Zárate kan de bal niet met de borst controleren. Nowrotek is nu in balbezit. Lewiński rent richting de bal. Lewiński schiet op doel. Segura bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 38%, FC Krach 62%.
Czempiony - FC Krach 3:4