Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAMPION TEAM Manchester Of Miszczu United
at Tactiek miszcza 3x08
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten formidable
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Makulec is nu in balbezit. Moioli onderschept slim de pass. Moioli passt de bal met de wreef. Rnić rent richting de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gaca onderschept slim de pass. Gaca geeft een lange en hoge pass. Nemere probeert naar een medespeler te passen. Shilkov rent richting de bal. Shilkov schiet op doel. Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Flocea geeft de bal voor. Jiskříčka kopt de bal weg. Sieradzki speelt de bal door. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Quilo e Meio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Shilkov de bal. Flocea is nu in balbezit. Shilkov onderschept slim de pass. Shilkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nemere neemt de hoekschop. Peštek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić verovert de bal door een tackle van achteren. Rnić draait met de bal, schiet en ... Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hasu is nu in balbezit. Rnić onderschept slim de pass. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Chulev speelt de bal door. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov rent richting de bal. Shilkov schiet op doel. Berlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Manchester Of Miszczu United 0:1

21e minuut.
Quilo e Meio is nu in balbezit. Quilo e Meio geeft de bal voor. Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal geeft een lange en hoge pass. Shilkov is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sieradzki rent richting de bal. Sieradzki met een sublieme pass. Klungelig pakt Molina de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHAMPION TEAM - Manchester Of Miszczu United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 59%, Manchester Of Miszczu United 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHAMPION TEAM - Manchester Of Miszczu United 1:1

49e minuut.
Flocea onderschept slim de pass. Sieradzki met een sublieme pass. Dzięgielewski speelt de bal door. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Flocea geeft een hoge lob. Gaca rent richting de bal. Met opzet legt Makulec zijn tegenspeler op de grond. Gaca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gaca kan niet meer verder spelen. Markopoulos komt het veld opgelopen. Chulev met een snel genomen vrije trap. Rnić springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Manchester Of Miszczu United 1:2

56e minuut.
Moioli passt de bal met de wreef. Rnić rent richting de bal. Peštek begaat een overtreding. Rnić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chulev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Elalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz geeft een lange en hoge pass. Quilo e Meio met een sublieme pass. Rnić rent richting de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Sieradzki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Molina de bal. Molina passt de bal met de wreef. Makulec is nu in balbezit. Makulec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hazare komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Silva kopt de bal weg. Dzięgielewski rent richting de bal. Dzięgielewski speelt de bal door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Buitenspel voor Molina. Goede buitenspelval van de verdediging. Masović komt het veld opgelopen. Chulev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rnić is nu in balbezit. Peštek begaat een overtreding. Rnić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chulev wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Moioli kopt de bal weg. Quilo e Meio rent richting de bal. Quilo e Meio geeft de bal voor. Shilkov rent richting de bal. Shilkov draait met de bal, schiet en ... Berlea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 49%, Manchester Of Miszczu United 51%.
CHAMPION TEAM - Manchester Of Miszczu United 1:2