Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
macsquad Talking Heads
nowy_standard Tactiek kuglarze 352
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 54.6
excellent Schieten solid
excellent Passen excellent
very good Verdedigen good


4e minuut.
Majuri passt de bal met de wreef. Georget is nu in balbezit. Georget passt de bal zonder na te denken. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Talking Heads 1:0

18e minuut.
Georget speelt de bal door. Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç met een sublieme pass. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Việt Trung geeft de bal voor. Cavoti verovert de bal door een tackle van achteren. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... Bodea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Talking Heads 2:0

27e minuut.
Żurek passt de bal met de wreef. Capelari bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelari met een sublieme pass. Souto is nu in balbezit. Souto schiet op doel. Gaspar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Daar is Puñales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souto rent richting de bal. Bojko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Souto raakt geblesseerd tijdens het duel. Capelari legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Birlic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaspar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Żurek onderschept slim de pass. Żurek geeft de bal voor. Souto is nu in balbezit. Capelari rent richting de bal. Capelari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Golijanin kopt de bal weg. Żurek geeft de bal voor. Bieda rent richting de bal. Capelari verovert de bal door een tackle van achteren. Capelari schiet op doel. Gaspar bokst de bal weg.

35e minuut.
Capelari rent richting de bal. Bieda verovert de bal door een tackle van achteren. Souto onderschept slim de pass. Capelari is nu in balbezit. Capelari geeft een hoge lob. Gaspar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macsquad 43%, Talking Heads 57%.
macsquad - Talking Heads 2:0

47e minuut.
Daar is Bieda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żurek. Dąbkowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

50e minuut.
Georget speelt de bal door. Majuri probeert naar een medespeler te passen. Georget is nu in balbezit. Georget schiet op doel. Kim probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Talking Heads 3:0

54e minuut.
Daar is Majuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majuri passt de bal in één keer door. Tokuç met een sublieme pass. Klungelig pakt Kim de bal. Kim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vial kopt de bal weg. Nascimento rent richting de bal. Inworp. Tokuç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georget geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Talking Heads 4:0

78e minuut.
Georget probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tokuç rent richting de bal. Tokuç geeft een lange en hoge pass. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - Talking Heads 5:0

80e minuut.
Nascimento geeft een hoge lob. Puñales heeft problemen om de bal te vangen. Bieda geeft een lange en hoge pass. Capelari bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macsquad 35%, Talking Heads 65%.
macsquad - Talking Heads 5:0