Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geoświry FC Pyrusy Poznan
Nowy Ład Tactiek Łukaszewska
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 51.7
solid Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen good


8e minuut.
Cristache met een sublieme pass. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen onderschept slim de pass. Lakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

9e minuut.
Panchev probeert naar een medespeler te passen. Carol is nu in balbezit. Hinteregger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hinteregger krijgt een gele kaart. Carol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cristache wilt de vrije trap nemen. Piconeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Piconeri niet meer kan verder spelen. Sypiański komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Panchev geeft een hoge lob. Chlebowski speelt de bal door. Daar is Śmigło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gostyński is nu in balbezit. Gostyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Panchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahnehäubchen is nu in balbezit. Panchev maakt een afschuwelijke overtreding. Panchev krijgt een gele kaart. Sahnehäubchen raakt geblesseerd tijdens het duel. Lăcătuş met een snel genomen vrije trap. Vardas is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cristache is nu in balbezit. Cristache passt de bal met de wreef. Panchev probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Cristache geeft de bal voor. Zgrzęda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hinteregger de bal onder controle te krijgen. Carol rent richting de bal. Carol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pyrusy Poznan 0:1

34e minuut.
Marian onderschept slim de pass. Carol probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel. Sypiański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pyrusy Poznan 0:2

35e minuut.
Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostyński rent richting de bal. Gostyński haalt uit met een fantastische trap. Borubar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Panchev geeft een hoge lob. Carol rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marian. Carol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cristache komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 53%, Pyrusy Poznan 47%.
Geoświry FC - Pyrusy Poznan 0:2

51e minuut.
Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache geeft een hoge lob. Carol rent richting de bal. Carol draait met de bal, schiet en ... Sypiański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pyrusy Poznan 0:3

54e minuut.
Vardas kopt de bal weg. Gostyński is nu in balbezit. Lato verovert de bal door een tackle van achteren. Lato geeft een hoge lob. Carol springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pyrusy Poznan 0:4

57e minuut.
Cristache probeert naar een medespeler te passen. Lato rent richting de bal. Lato passt de bal in één keer door. Carol is nu in balbezit. Carol schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Cohen rent richting de bal. Cohen geeft een hoge lob. Vardas is nu in balbezit. Vardas draait met de bal, schiet en ... Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pyrusy Poznan 1:4

70e minuut.
Lakov passt de bal in één keer door. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache passt de bal in één keer door. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Popielarz probeert naar een medespeler te passen. Vardas rent richting de bal. Vardas passt de bal met de wreef. Gostyński rent richting de bal. Gostyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Hinteregger rent richting de bal. Cristache verovert de bal door een tackle van achteren. Cristache geeft de bal voor. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel. Sypiański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Śmigło probeert naar een medespeler te passen. Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato speelt de bal door. Daar is Carol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carol draait met de bal, schiet en ... Sypiański bokst de bal weg. Cristache heeft problemen om de bal te vangen. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pyrusy Poznan 1:5

84e minuut.
Lăcătuş passt de bal zonder na te denken. Lincar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parobczy. Lincar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sahnehäubchen met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Syska met een sublieme pass. Carol rent richting de bal. Marian schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carol raakt geblesseerd tijdens het duel. Cristache wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chlebowski geeft een lange en hoge pass. Gostyński rent richting de bal. Gostyński speelt de bal door. Daar is Vardas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lato is nu in balbezit. Chlebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chlebowski met een sublieme pass. Vardas is nu in balbezit. Vardas haalt uit met een fantastische trap. Borubar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 48%, Pyrusy Poznan 52%.
Geoświry FC - Pyrusy Poznan 1:5