Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Wilki Pogoń Kłomnice 1947
def_diament_02 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 22.1
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Felsztyński onderschept slim de pass. Felsztyński geeft de bal voor. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap. Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - Pogoń Kłomnice 1947 1:0

15e minuut.
Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sneijder onderschept slim de pass. Felsztyński speelt de bal door. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lemaitre kopt de bal weg. Matei rent richting de bal. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński geeft de bal voor. Rosalém probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lemaitre rent richting de bal. Lemaitre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Felsztyński geeft de bal voor. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Felsztyński zal de hoekschop nemen. Lemaitre springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Chwiałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Felsztyński probeert naar een medespeler te passen. Januszczak is nu in balbezit. Młot is nu in balbezit. Młot schiet op doel. Cycol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Rosalém verovert de bal door een tackle van achteren. Rosalém geeft de bal voor. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - Pogoń Kłomnice 1947 2:0

38e minuut.
Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sneijder onderschept slim de pass. Sneijder speelt de bal door. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dzikowski is nu in balbezit. Felsztyński onderschept slim de pass. Felsztyński passt de bal zonder na te denken. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Felsztyński verovert de bal door een tackle van achteren. Felsztyński passt de bal in één keer door. Siemaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Wilki 33%, Pogoń Kłomnice 1947 67%.
Pogoń Wilki - Pogoń Kłomnice 1947 2:0

50e minuut.
Felsztyński onderschept slim de pass. Felsztyński speelt de bal door. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei passt de bal met de wreef. Felsztyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński met een sublieme pass. Matei rent richting de bal. Lemaitre heeft problemen om de bal te vangen. Lemaitre schiet op doel. Grombelski bokst de bal weg.

55e minuut.
Wnukowski kopt de bal weg. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre rent richting de bal. Lemaitre draait met de bal, schiet en ... Walkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Matei is nu in balbezit. Matei passt de bal met de wreef. Lemaitre rent richting de bal. Lemaitre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei passt de bal zonder na te denken. Walkiewicz is nu in balbezit. Lemaitre onderschept slim de pass. Lemaitre schiet op doel. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Daar is Januszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sneijder rent richting de bal. Sneijder geeft een hoge lob. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Walkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosalém zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Lemaitre rent richting de bal. Lemaitre schiet op doel. Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - Pogoń Kłomnice 1947 3:0

72e minuut.
Lýsek met de inworp. Daar is Felsztyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felsztyński geeft de bal voor. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Schab geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Felsztyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matei rent richting de bal. Matei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Schab passt de bal zonder na te denken. Chwiałkowski is nu in balbezit. Chwiałkowski met een sublieme pass. Bałaban rent richting de bal. Bałaban geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Wilki 31%, Pogoń Kłomnice 1947 69%.
Pogoń Wilki - Pogoń Kłomnice 1947 3:0