Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talking Heads Manchester Of Miszczu United
kuglarze 352 Tactiek miszcza 3x08
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 56.8
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Quilo e Meio passt de bal in één keer door. Rnić rent richting de bal. Rnić schiet op doel. Cuzuban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Manchester Of Miszczu United 0:1

4e minuut.
Rnić rent richting de bal. Rnić passt de bal zonder na te denken. Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal schiet op doel. Cuzuban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quilo e Meio zal de hoekschop nemen. Shilkov springt en kopt de bal. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Vial de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rnić passt de bal zonder na te denken. Quilo e Meio rent richting de bal. Quilo e Meio probeert naar een medespeler te passen. Rnić is nu in balbezit. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Manchester Of Miszczu United 0:2

7e minuut.
Capelari passt de bal in één keer door. Cuzuban heeft problemen om de bal te vangen. Cuzuban geeft een hoge lob. Rnić rent richting de bal. Rnić schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Żurek rent richting de bal. Żurek passt de bal zonder na te denken. Capelari is nu in balbezit. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. Agüero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Quilo e Meio met een sublieme pass. Rosabal rent richting de bal. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov draait met de bal, schiet en ... Bodea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Manchester Of Miszczu United 0:3

17e minuut.
Hazare geeft een lange en hoge pass. Souto speelt de bal door. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal verovert de bal door een tackle van achteren. Rosabal haalt uit met een fantastische trap. Bodea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Vial geeft een hoge lob. Inworp. Hazare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Józefiak geeft de bal voor. Vial heeft problemen om de bal te vangen. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov haalt uit met een fantastische trap. Bodea probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rnić speelt de bal door. Hazare probeert naar een medespeler te passen. Daar is Shilkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shilkov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Manchester Of Miszczu United 0:4

29e minuut.
Hazare verovert de bal door een tackle van achteren. Hazare geeft een lange en hoge pass. Quilo e Meio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilo e Meio geeft een hoge lob. Shilkov springt en kopt de bal. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Golijanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosabal is nu in balbezit. Rosabal passt de bal zonder na te denken. Rnić is nu in balbezit. Rnić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vial speelt de bal door. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk passt de bal zonder na te denken. Capelari rent richting de bal. Capelari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Manchester Of Miszczu United 1:4

36e minuut.
Moioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Moioli speelt de bal door. Quilo e Meio probeert naar een medespeler te passen. Rnić is nu in balbezit. Rnić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Manchester Of Miszczu United 1:5

37e minuut.
Hyży rent richting de bal. Hazare bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hyży. Hyży krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Golijanin passt de bal zonder na te denken. Perliński is nu in balbezit. Perliński passt de bal met de wreef. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nemere geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hyży zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capelari rent richting de bal. Capelari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Elalmaz rent richting de bal. Capelari onderschept slim de pass. Capelari passt de bal met de wreef. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk schiet op doel. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talking Heads 62%, Manchester Of Miszczu United 38%.
Talking Heads - Manchester Of Miszczu United 1:5

57e minuut.
Rnić kopt de bal weg. Rosabal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Golijanin is nu in balbezit. Quilo e Meio rent richting de bal. Quilo e Meio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buitenspel voor Capelari. Goede buitenspelval van de verdediging. Predeanu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Markopoulos komt het veld opgelopen. Birlic met een snelle inworp. Quilo e Meio is nu in balbezit. Karlaschuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karlaschuk krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vial onderschept slim de pass. Golijanin geeft de bal voor. Capelari bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Capelari rent richting de bal. Markopoulos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Capelari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Capelari kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Agüero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - Manchester Of Miszczu United 2:5

73e minuut.
Perliński rent richting de bal. Rnić onderschept slim de pass. Rnić geeft een lange en hoge pass. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov haalt uit met een fantastische trap. Bodea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Majearu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Shilkov speelt de bal door. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Golijanin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golijanin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talking Heads 52%, Manchester Of Miszczu United 48%.
Talking Heads - Manchester Of Miszczu United 2:5