Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
macsquad CHAMPION TEAM
nowy_standard Tactiek at
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Bieda met een sublieme pass. Kutzop geeft een lange en hoge pass. Puñales heeft problemen om de bal te vangen. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
MacMurchie passt de bal zonder na te denken. Georget heeft problemen om de bal te vangen. Georget geeft de bal voor. Kim springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim is nu in balbezit. Kim passt de bal in één keer door. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie speelt de bal door. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel. Berlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - CHAMPION TEAM 1:0

26e minuut.
Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru passt de bal met de wreef. Georget is nu in balbezit. Georget geeft een hoge lob. Kim maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie passt de bal met de wreef. Georget is nu in balbezit. Georget geeft een lange en hoge pass. Kim maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Tokuç rent richting de bal. Tokuç passt de bal met de wreef. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel. Berlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - CHAMPION TEAM 2:0

38e minuut.
MacMurchie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzięgielewski. MacMurchie raakt geblesseerd tijdens het duel. Kołodziej zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kim krijgt zijn hoofd ertegen. Berlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - CHAMPION TEAM 3:0

42e minuut.
Silva is nu in balbezit. Silva geeft de bal voor. Bojko kan de bal niet met de borst controleren. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macsquad 48%, CHAMPION TEAM 52%.
macsquad - CHAMPION TEAM 3:0

51e minuut.
Dzięgielewski rent richting de bal. Dzięgielewski passt de bal met de wreef. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. Gaspar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - CHAMPION TEAM 3:1

56e minuut.
Makulec probeert naar een medespeler te passen. Dzięgielewski is nu in balbezit. Dzięgielewski geeft een lange en hoge pass. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

59e minuut.
Tokuç heeft problemen om de bal te vangen. Tokuç met een sublieme pass. Majuri speelt de bal door. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Masović komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tokuç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kim rent richting de bal. Masović met een sublieme pass. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel. Berlea bokst de bal weg.

73e minuut.
Pâslaru geeft de bal voor. Tokuç geeft de bal voor. Peštek rent richting de bal. MacMurchie onderschept slim de pass. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bojko is nu in balbezit. Bojko geeft de bal voor. Inworp. Jiskříčka met de inworp. Sieradzki geeft een hoge lob. Gaspar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Silva passt de bal in één keer door. Sieradzki is nu in balbezit. Sieradzki met een sublieme pass. Jiskříčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiskříčka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
macsquad - CHAMPION TEAM 3:2

89e minuut.
Silva passt de bal in één keer door. Tokuç rent richting de bal. Tokuç probeert naar een medespeler te passen. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Doeltrap. Kin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: macsquad 44%, CHAMPION TEAM 56%.
macsquad - CHAMPION TEAM 3:2