Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAMPION TEAM macsquad
at Tactiek nowy_standard
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.2 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Majuri passt de bal zonder na te denken. Tokuç is nu in balbezit. Tokuç speelt de bal door. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Bojko verovert de bal door een tackle van achteren. Bojko speelt de bal door. Tokuç speelt de bal door. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales onderschept slim de pass. Puñales geeft de bal voor. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget geeft een lange en hoge pass. Berlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Dzięgielewski speelt de bal door. Klungelig pakt Molina de bal. Ottaviano rent richting de bal. Ottaviano haalt uit met een fantastische trap. Domowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - macsquad 1:0

19e minuut.
Daar is Makulec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makulec. Makulec krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Makulec rent richting de bal. Dąbkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makulec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kutzop zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Molina springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kim met een sublieme pass. Georget is nu in balbezit. Georget geeft de bal voor. MacMurchie springt en kopt de bal. Berlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHAMPION TEAM - macsquad 1:1

40e minuut.
Kutzop met een sublieme pass. Ottaviano is nu in balbezit. Dąbkowski is nu in balbezit. Molina onderschept slim de pass. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbkowski geeft de bal voor. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 54%, macsquad 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHAMPION TEAM - macsquad 1:1

52e minuut.
Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majuri speelt de bal door. Tokuç speelt de bal door. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kim passt de bal zonder na te denken. Tokuç rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silva. Silva krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Dzięgielewski met een sublieme pass. Sieradzki rent richting de bal. Sieradzki probeert naar een medespeler te passen. Ottaviano rent richting de bal. Ottaviano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Množinović komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim rent richting de bal. Kim passt de bal zonder na te denken. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Puñales passt de bal zonder na te denken. Tokuç is nu in balbezit. Tokuç geeft een lange en hoge pass. MacMurchie rent richting de bal. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Puñales kopt de bal weg. Množinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Množinović probeert naar een medespeler te passen. Ottaviano rent richting de bal. Ottaviano haalt uit met een fantastische trap. Domowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Masović komt het veld opgelopen. Dobrea komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Peštek verovert de bal door een tackle van achteren. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget rent richting de bal. Georget draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Bieda geeft de bal voor. Tokuç is nu in balbezit. Tokuç passt de bal met de wreef. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 48%, macsquad 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHAMPION TEAM - macsquad 1:1