Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Kłomnice 1947 Pyrusy Poznan
Normal Tactiek Łukaszewska
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 44.4
weak Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Cristache heeft problemen om de bal te vangen. Cristache probeert naar een medespeler te passen. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol draait met de bal, schiet en ... Paal! Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Lakov passt de bal met de wreef. Lato speelt de bal door. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol schiet op doel. Na een snelle pass probeert Walkiewicz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Cristache speelt de bal door. Carol is nu in balbezit. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pyrusy Poznan 0:1

11e minuut.
Siemaszkiewicz met een snelle inworp. Cristache rent richting de bal. Cristache met een sublieme pass. Carol is nu in balbezit. Carol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Panchev verovert de bal door een tackle van achteren. Panchev geeft de bal voor. Walkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Panchev rent richting de bal. Panchev passt de bal zonder na te denken. Cristache probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Walkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Cristache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristache geeft de bal voor. Daar is Wiśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Grombelski speelt de bal door. Lato kan de bal niet met de borst controleren. Lato geeft de bal voor. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siemaszkiewicz rent richting de bal. Siemaszkiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lato met een snelle inworp. Cristache geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Carol kopt de bal weg. Lakov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lato rent richting de bal. Lato geeft een hoge lob. Carol krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pyrusy Poznan 0:2

22e minuut.
Młot met een sublieme pass. Klungelig pakt Januszczak de bal. Carol verovert de bal door een tackle van achteren. Carol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Siemaszkiewicz geeft de bal voor. Panchev kopt de bal weg. Zgrzęda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lato met de inworp. Cristache geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Parobczy rent richting de bal. Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev geeft een hoge lob. Carol rent richting de bal. Carol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cristache speelt de bal door. Lato is nu in balbezit. Lato passt de bal zonder na te denken. Carol rent richting de bal. Carol schiet op doel. Grombelski bokst de bal weg. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pyrusy Poznan 0:3

40e minuut.
Januszczak speelt de bal door. Klungelig pakt Młot de bal. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pyrusy Poznan 0:4

42e minuut.
Parobczy geeft de bal voor. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pyrusy Poznan 0:5

44e minuut.
Januszczak rent richting de bal. Lakov speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Januszczak de bal onder controle te krijgen. Carol rent richting de bal. Carol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kłomnice 1947 86%, Pyrusy Poznan 14%.
Pogoń Kłomnice 1947 - Pyrusy Poznan 0:5

56e minuut.
Zgrzęda rent richting de bal. Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda onderschept slim de pass. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pyrusy Poznan 0:6

63e minuut.
Lato passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zgrzęda de bal. Wiśniewski rent richting de bal. Zgrzęda onderschept slim de pass. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pyrusy Poznan 0:7

65e minuut.
Grombelski speelt de bal door. Lato heeft problemen om de bal te vangen. Lato probeert naar een medespeler te passen. Carol is nu in balbezit. Carol schiet op doel. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Carol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lato geeft een lange en hoge pass. Bałaban heeft problemen om de bal te vangen. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dzikowski rent richting de bal. Panchev verovert de bal door een tackle van achteren. Panchev geeft een lange en hoge pass. Carol is nu in balbezit. Carol draait met de bal, schiet en ... Grombelski bokst de bal weg. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pyrusy Poznan 0:8

72e minuut.
Schab kopt de bal weg. Dzikowski is nu in balbezit. Panchev onderschept slim de pass. Cristache rent richting de bal. Cristache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grombelski trapt de bal weg. Lato kopt de bal weg. Carol rent richting de bal. Carol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lakov met een sublieme pass. Lato is nu in balbezit. Lato probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel. Grombelski bokst de bal weg.

76e minuut.
Walkiewicz is nu in balbezit. Walkiewicz geeft de bal voor. Panchev kopt de bal weg. Klungelig pakt Zgrzęda de bal. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lakov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kochanowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda geeft een hoge lob. Walkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pyrusy Poznan 0:9

78e minuut.
Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Carol onderschept slim de pass. Carol schiet op doel. Na een snelle pass probeert Walkiewicz de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cristache geeft een lange en hoge pass. Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev geeft een lange en hoge pass. Zgrzęda heeft problemen om de bal te vangen. Zgrzęda geeft een hoge lob. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carol rent richting de bal. Carol schiet op doel. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pyrusy Poznan 0:10

85e minuut.
Inworp. Lato met een snelle inworp. Cristache speelt de bal door. Carol is nu in balbezit. Carol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Wiśniewski geeft een hoge lob. Inworp. Lato met de inworp. Cristache is nu in balbezit. Cristache geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cristache speelt de bal door. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda onderschept slim de pass. Zgrzęda schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kłomnice 1947 88%, Pyrusy Poznan 12%.
Pogoń Kłomnice 1947 - Pyrusy Poznan 0:10