Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pyrusy Poznan Pogoń Kłomnice 1947
Łukaszewska Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 22.2
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Lato kopt de bal weg. Cristache is nu in balbezit. Cristache geeft een lange en hoge pass. Carol is nu in balbezit. Carol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Pogoń Kłomnice 1947 1:0

4e minuut.
Bałaban rent richting de bal. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache speelt de bal door. Welikow rent richting de bal. Welikow schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zgrzęda kopt de bal weg. Daar is Wiśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Pogoń Kłomnice 1947 2:0

16e minuut.
Wnukowski met een sublieme pass. Chwiałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chwiałkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Parobczy geeft de bal voor. Inworp. Chwiałkowski met een snelle inworp. Januszczak rent richting de bal. Januszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zgrzęda probeert de bal aan de voet te houden. Cristache met een sublieme pass. Carol rent richting de bal. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Syska geeft een hoge lob. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda met een sublieme pass. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Welikow met de inworp. Cristache geeft de bal voor. Carol is nu in balbezit. Carol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cristache rent richting de bal. Cristache passt de bal met de wreef. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Pogoń Kłomnice 1947 3:0

31e minuut.
Lato verovert de bal door een tackle van achteren. Lato geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wiśniewski de bal. Carol is nu in balbezit. Carol draait met de bal, schiet en ... Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Klungelig pakt Zgrzęda de bal. Dzikowski is nu in balbezit. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. Wiśniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grombelski bokst de bal weg.

36e minuut.
Inworp. Lato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cristache geeft de bal voor. Klungelig pakt Zgrzęda de bal. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Pogoń Kłomnice 1947 4:0

42e minuut.
Cristache met een sublieme pass. Daar is Welikow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welikow speelt de bal door. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrusy Poznan 31%, Pogoń Kłomnice 1947 69%.
Pyrusy Poznan - Pogoń Kłomnice 1947 4:0

47e minuut.
Kropka met een sublieme pass. Lato is nu in balbezit. Lato passt de bal in één keer door. Carol is nu in balbezit. Carol schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Walkiewicz de bal onder controle te krijgen. Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Pogoń Kłomnice 1947 5:0

54e minuut.
Śmigło geeft de bal voor. Carol probeert naar een medespeler te passen. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Welikow is nu in balbezit. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ... Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Pogoń Kłomnice 1947 6:0

65e minuut.
Cristache rent richting de bal. Cristache geeft een lange en hoge pass. Carol rent richting de bal. Carol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Pogoń Kłomnice 1947 7:0

70e minuut.
Bałaban passt de bal zonder na te denken. Kropka geeft een hoge lob. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol haalt uit met een fantastische trap. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Pogoń Kłomnice 1947 8:0

76e minuut.
Lato onderschept slim de pass. Lato geeft een lange en hoge pass. Cristache speelt de bal door. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Doeltrap. Wiśniewski trapt de bal weg van het doel. Welikow kopt de bal weg. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Pogoń Kłomnice 1947 9:0

80e minuut.
Bałaban is nu in balbezit. Bałaban passt de bal met de wreef. Carol is nu in balbezit. Carol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Pogoń Kłomnice 1947 10:0

82e minuut.
Wnukowski rent richting de bal. Śmigło verovert de bal door een tackle van achteren. Śmigło geeft de bal voor. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Pogoń Kłomnice 1947 11:0

87e minuut.
Syska geeft de bal voor. Carol kopt de bal weg. Daar is Zgrzęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgrzęda haalt uit met een fantastische trap. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Pogoń Kłomnice 1947 12:0

90e minuut.
Śmigło bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmigło passt de bal in één keer door. Lato speelt de bal door. Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda schiet op doel. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrusy Poznan 11%, Pogoń Kłomnice 1947 89%.
Pyrusy Poznan - Pogoń Kłomnice 1947 12:0