Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Wilki Geoświry FC
def_diament_02 Tactiek Nowy Ład
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 50.1
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Petryna probeert naar een medespeler te passen. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş probeert naar een medespeler te passen. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gorzeński de bal. Cycol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gostyński passt de bal zonder na te denken. Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş passt de bal zonder na te denken. Lincar rent richting de bal. Lincar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chlebowski is nu in balbezit. Chlebowski probeert naar een medespeler te passen. Gostyński is nu in balbezit. Gostyński geeft een lange en hoge pass. Vardas maakt een snoekduik en kopt de bal. Cycol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Klungelig pakt Cohen de bal. Sneijder bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinteregger speelt de bal door. Gostyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lýsek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vardas is nu in balbezit. Vardas passt de bal zonder na te denken. Gostyński rent richting de bal. Gostyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar passt de bal met de wreef. Gostyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostyński geeft een hoge lob. Vardas krijgt zijn hoofd ertegen. Cycol bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Wilki 76%, Geoświry FC 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogoń Wilki - Geoświry FC 0:0

47e minuut.
Gostyński passt de bal zonder na te denken. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen geeft een hoge lob. Vardas maakt een snoekduik en kopt de bal. Cycol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Lincar geeft een hoge lob. Božović probeert de bal met de borst te controleren. Petryna is nu in balbezit. Vardas onderschept slim de pass. Vardas draait met de bal, schiet en ... Cycol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lemaitre stond buitenspel. Hinteregger neemt vlug de vrije trap. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar schiet op doel. Lýsek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gostyński is nu in balbezit. Gostyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vardas de bal. Vardas draait met de bal, schiet en ... Cycol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Wilki - Geoświry FC 0:1

89e minuut.
Cycol trapt de bal weg. Sahnehäubchen kopt de bal weg. Klungelig pakt Lýsek de bal. Lincar is nu in balbezit. Lincar draait met de bal, schiet en ... Cycol bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Wilki 76%, Geoświry FC 24%.
Pogoń Wilki - Geoświry FC 0:1