Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geoświry FC Pogoń Wilki
Nowy Ład Tactiek def_fuck_5
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 49.5
solide Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Daar is Vîrlanovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesiekierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîrlanovici schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vîrlanovici moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vîrlanovici schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

6e minuut.
Rosalém rent richting de bal. Lincar onderschept slim de pass. Hinteregger probeert naar een medespeler te passen. Vardas is nu in balbezit. Vardas schiet op doel. Cycol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Szulik probeert naar een medespeler te passen. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar geeft een lange en hoge pass. Chlebowski springt en kopt de bal. Cycol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pogoń Wilki 1:0

18e minuut.
Biesiekierski heeft problemen om de bal te vangen. Biesiekierski geeft een hoge lob. Vardas is nu in balbezit. Vardas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pogoń Wilki 2:0

34e minuut.
Cohen probeert naar een medespeler te passen. El Fouad is nu in balbezit. El Fouad met een sublieme pass. Váha bereikt de bal nog maar net als eerste. Váha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Hinteregger bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad verovert de bal door een tackle van achteren. El Fouad probeert naar een medespeler te passen. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap. Piconeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biesiekierski is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Marynarz verovert de bal door een tackle van achteren. Marynarz passt de bal met de wreef. Váha is nu in balbezit. Váha schiet op doel. Piconeri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pogoń Wilki 2:1

41e minuut.
Szulik met de inworp. El Fouad geeft de bal voor. Váha is nu in balbezit. Váha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Geoświry FC - Pogoń Wilki 2:2

44e minuut.
Petryna geeft een hoge lob. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz passt de bal met de wreef. Váha is nu in balbezit. Váha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 51%, Pogoń Wilki 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geoświry FC - Pogoń Wilki 2:2

47e minuut.
Marynarz passt de bal zonder na te denken. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk begaat een overtreding. Grygoruk krijgt een gele kaart. Lemaitre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Fouad komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Szulik passt de bal zonder na te denken. El Fouad met een sublieme pass. Klungelig pakt Lemaitre de bal. Lemaitre schiet op doel. Piconeri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pogoń Wilki 2:3

56e minuut.
Lýsek passt de bal zonder na te denken. El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad geeft een lange en hoge pass. Váha springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pogoń Wilki 2:4

58e minuut.
Lýsek passt de bal zonder na te denken. El Fouad speelt de bal door. Váha is nu in balbezit. Váha haalt uit met een fantastische trap. Piconeri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Lýsek geeft de bal voor. El Fouad is nu in balbezit. Tilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre onderschept slim de pass. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cohen is nu in balbezit. Cohen geeft een hoge lob. Daar is Lýsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Tilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilkowski passt de bal met de wreef. Lincar rent richting de bal. Lincar haalt uit met een fantastische trap. Cycol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Parandyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marashliev komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Grygoruk passt de bal met de wreef. Marynarz met een sublieme pass. Váha bereikt de bal nog maar net als eerste. Váha schiet op doel. Piconeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pogoń Wilki 2:5

89e minuut.
El Fouad passt de bal zonder na te denken. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Váha bereikt de bal nog maar net als eerste. Váha schiet op doel. Piconeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pogoń Wilki 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 45%, Pogoń Wilki 55%.
Geoświry FC - Pogoń Wilki 2:6