Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAMPION TEAM Talking Heads
at Tactiek kuglarze 352
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Cuzuban kopt de bal weg. Dzięgielewski rent richting de bal. Dzięgielewski met een sublieme pass. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Souto geeft een lange en hoge pass. Flocea kopt de bal weg. Silva probeert naar een medespeler te passen. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Souto geeft de bal voor. Żurek probeert de bal aan de voet te houden. Żurek passt de bal in één keer door. Daar is Capelari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capelari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Talking Heads 0:1

24e minuut.
Hasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu geeft een hoge lob. Inworp. Birlic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karlaschuk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Molina is nu in balbezit. Molina passt de bal zonder na te denken. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec draait met de bal, schiet en ... Bodea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHAMPION TEAM - Talking Heads 1:1

27e minuut.
Golijanin speelt de bal door. Perliński is nu in balbezit. Perliński passt de bal met de wreef. Capelari rent richting de bal. Capelari haalt uit met een fantastische trap. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Makulec rent richting de bal. Makulec passt de bal zonder na te denken. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. Bodea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Talking Heads 2:1

36e minuut.
Jiskříčka is nu in balbezit. Sieradzki rent richting de bal. Sieradzki geeft de bal voor. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makulec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Talking Heads 3:1

40e minuut.
Capelari speelt de bal door. Karlaschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzięgielewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dzięgielewski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Perliński geeft een hoge lob. Birlic rent richting de bal. Birlic geeft de bal voor. Capelari rent richting de bal. Capelari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 35%, Talking Heads 65%.
CHAMPION TEAM - Talking Heads 3:1

58e minuut.
Hyży met de inworp. Golijanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Golijanin passt de bal zonder na te denken. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Dzięgielewski speelt de bal door. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hyży. Hyży krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Peštek geeft een lange en hoge pass. Makulec rent richting de bal. Makulec passt de bal in één keer door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ... Bodea bokst de bal weg.

75e minuut.
Berlea met een harde bal richting middenveld. Żurek kopt de bal weg. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk geeft een hoge lob. Capelari springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bodea trapt de bal weg van het doel. Żurek kan de bal niet met de borst controleren. Perliński rent richting de bal. Perliński geeft een lange en hoge pass. Capelari springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Berlea niet meer kan verder spelen. Masović komt het veld opgelopen. Bodea met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sieradzki de bal. Birlic onderschept slim de pass. Birlic geeft de bal voor. Capelari kopt de bal weg. Masović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Makulec is nu in balbezit. Vial onderschept slim de pass. Vial probeert naar een medespeler te passen. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina draait met de bal, schiet en ... Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Silva geeft de bal voor. Hyży kopt de bal weg. Capelari heeft problemen om de bal te vangen. Capelari schiet op doel. Masović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAMPION TEAM - Talking Heads 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAMPION TEAM 43%, Talking Heads 57%.
CHAMPION TEAM - Talking Heads 3:2