Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talking Heads CHAMPION TEAM
kuglarze 352 Tactiek at
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 55.3
goed Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Birlic probeert naar een medespeler te passen. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk passt de bal zonder na te denken. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peštek rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dzięgielewski met een sublieme pass. Jiskříčka is nu in balbezit. Sieradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieradzki geeft een hoge lob. Molina krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - CHAMPION TEAM 0:1

12e minuut.
Karlaschuk passt de bal met de wreef. Souto rent richting de bal. Peštek begaat een overtreding. Souto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karlaschuk met een snel genomen vrije trap. Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Souto is nu in balbezit. Souto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dzięgielewski passt de bal met de wreef. Sieradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieradzki speelt de bal door. Jiskříčka rent richting de bal. Jiskříčka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cuzuban kopt de bal weg. Vial bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiskříčka onderschept slim de pass. Jiskříčka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - CHAMPION TEAM 0:2

17e minuut.
Silva probeert naar een medespeler te passen. Sieradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieradzki passt de bal in één keer door. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Golijanin speelt de bal door. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk passt de bal in één keer door. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talking Heads 53%, CHAMPION TEAM 47%.
Talking Heads - CHAMPION TEAM 0:2

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berlea trapt de bal weg van het doel. Golijanin kopt de bal weg. Souto rent richting de bal. Souto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hyży passt de bal in één keer door. Perliński heeft problemen om de bal te vangen. Molina probeert naar een medespeler te passen. Jiskříčka is nu in balbezit. Jiskříčka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sieradzki geeft een lange en hoge pass. Molina rent richting de bal. Cuzuban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cuzuban krijgt een gele kaart. Molina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Molina legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bodea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - CHAMPION TEAM 0:3

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrea komt het veld opgelopen. Masović komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Flocea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birlic met een snelle inworp. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk schiet op doel. Berlea bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Birlic neemt de hoekschop. Peštek kopt de bal weg. Berlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Karlaschuk is nu in balbezit. Souto rent richting de bal. Masović onderschept slim de pass. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Masović de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Birlic zal de hoekschop nemen. Souto maakt een snoekduik en kopt de bal. Berlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Souto rent richting de bal. Souto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - CHAMPION TEAM 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talking Heads 51%, CHAMPION TEAM 49%.
Talking Heads - CHAMPION TEAM 1:3