Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Of Miszczu United macsquad
miszcza 3x08 Tactiek nowy_standard
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Hazare geeft een hoge lob. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziej begaat een overtreding. Kołodziej krijgt een gele kaart. Shilkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chulev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shilkov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rosabal kopt de bal weg. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov haalt uit met een fantastische trap. Bieda probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hazare geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bojko controleert de bal met de borst. Rnić is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie met een sublieme pass. Tokuç met een sublieme pass. Daar is Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim haalt uit met een fantastische trap. Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Dąbkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal verovert de bal door een tackle van achteren. Rosabal geeft een lange en hoge pass. Rnić rent richting de bal. Rnić draait met de bal, schiet en ... Gaspar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Puñales de bal. Puñales geeft een hoge lob. MacMurchie kopt de bal weg. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Agüero bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Majuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Majuri haalt uit met een fantastische trap. Nemere probeert de bal aan de voet te houden. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie probeert naar een medespeler te passen. Józefiak rent richting de bal. Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim schiet op doel. Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Dąbkowski probeert naar een medespeler te passen. Georget is nu in balbezit. Georget probeert naar een medespeler te passen. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Majuri met een sublieme pass. Moioli is nu in balbezit. Moioli passt de bal met de wreef. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - macsquad 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Of Miszczu United 57%, macsquad 43%.
Manchester Of Miszczu United - macsquad 0:1

49e minuut.
Tokuç probeert naar een medespeler te passen. Kim rent richting de bal. Józefiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Józefiak krijgt een gele kaart. Kim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majuri wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kim rent richting de bal. Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç passt de bal met de wreef. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Casaccia komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Markopoulos komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dąbkowski rent richting de bal. Rnić verovert de bal door een tackle van achteren. Rnić probeert naar een medespeler te passen. Casaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaccia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tokuç geeft de bal voor. Kim is nu in balbezit. Moioli onderschept slim de pass. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie schiet op doel. Agüero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
MacMurchie passt de bal in één keer door. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kim de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Georget onderschept slim de pass. Georget passt de bal zonder na te denken. MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie schiet op doel. Agüero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Of Miszczu United - macsquad 0:2

87e minuut.
MacMurchie passt de bal in één keer door. Majuri geeft de bal voor. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... Agüero probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç speelt de bal door. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Of Miszczu United 48%, macsquad 52%.
Manchester Of Miszczu United - macsquad 0:2