Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geoświry FC Pogoń Kłomnice 1947
Nowy Ład Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 23.4
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Vardas passt de bal in één keer door. Paracini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paracini passt de bal met de wreef. Vardas rent richting de bal. Vardas haalt uit met een fantastische trap. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Paracini passt de bal met de wreef. Hinteregger met een sublieme pass. Vardas is nu in balbezit. Vardas schiet op doel. Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pogoń Kłomnice 1947 1:0

7e minuut.
Sypiański trapt de bal weg van het doel. Hinteregger kopt de bal weg. Klungelig pakt Bałaban de bal. Vardas is nu in balbezit. Vardas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pogoń Kłomnice 1947 2:0

9e minuut.
Hinteregger geeft de bal voor. Chunri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunri met een sublieme pass. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pogoń Kłomnice 1947 3:0

13e minuut.
Buitenspel voor Młot. Goede buitenspelval van de verdediging. Grygoruk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vardas rent richting de bal. Vardas haalt uit met een fantastische trap. Walkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Paracini de bal. Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Vardas onderschept slim de pass. Vardas schiet op doel. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pogoń Kłomnice 1947 4:0

27e minuut.
Bałaban met een sublieme pass. Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunri maakt een afschuwelijke overtreding. Chunri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Paracini passt de bal in één keer door. Wiśniewski is nu in balbezit. Vardas onderschept slim de pass. Vardas haalt uit met een fantastische trap. Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pogoń Kłomnice 1947 5:0

36e minuut.
Glück probeert naar een medespeler te passen. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas passt de bal in één keer door. Bojko rent richting de bal. Bojko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Siemaszkiewicz rent richting de bal. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas passt de bal in één keer door. Paracini rent richting de bal. Paracini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dzikowski rent richting de bal. Hinteregger onderschept slim de pass. Hinteregger passt de bal in één keer door. Vardas is nu in balbezit. Vardas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Schab bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko verovert de bal door een tackle van achteren. Bojko geeft de bal voor. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pogoń Kłomnice 1947 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 28%, Pogoń Kłomnice 1947 72%.
Geoświry FC - Pogoń Kłomnice 1947 6:0

51e minuut.
Hinteregger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinteregger geeft een hoge lob. Daar is Walkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardas rent richting de bal. Vardas schiet op doel. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Tilkowski de bal onder controle te krijgen. Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bojko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

56e minuut.
Hinteregger is nu in balbezit. Hinteregger geeft een hoge lob. Vardas rent richting de bal. Vardas draait met de bal, schiet en ... Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

67e minuut.
Glück is nu in balbezit. Paracini rent richting de bal. Paracini geeft de bal voor. Vardas kan de bal niet met de borst controleren. Vardas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Walkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glück zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paracini rent richting de bal. Paracini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hinteregger verovert de bal door een tackle van achteren. Hinteregger probeert naar een medespeler te passen. Tilkowski geeft een hoge lob. Vardas rent richting de bal. Vardas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Grombelski trapt de bal weg. Hinteregger kopt de bal weg. Wiśniewski is nu in balbezit. Vardas verovert de bal door een tackle van achteren. Vardas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Walkiewicz de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bałaban rent richting de bal. Hinteregger onderschept slim de pass. Hinteregger passt de bal met de wreef. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas draait met de bal, schiet en ... Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Paracini verovert de bal door een tackle van achteren. Paracini passt de bal in één keer door. Hinteregger bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas draait met de bal, schiet en ... Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Młot is nu in balbezit. Marian onderschept slim de pass. Marian passt de bal in één keer door. Vardas is nu in balbezit. Vardas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - Pogoń Kłomnice 1947 7:0

87e minuut.
Grygoruk verovert de bal door een tackle van achteren. Grygoruk geeft een hoge lob. Vardas probeert de bal aan de voet te houden. Vardas schiet op doel. Walkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Januszczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Domiter komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 23%, Pogoń Kłomnice 1947 77%.
Geoświry FC - Pogoń Kłomnice 1947 7:0