Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Kłomnice 1947 Geoświry FC
Normal Tactiek Nowy Ład
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 44.6
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Chlebowski is nu in balbezit. Chlebowski passt de bal met de wreef. Vardas rent richting de bal. Vardas draait met de bal, schiet en ... Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:1

3e minuut.
Glück bereikt de bal nog maar net als eerste. Glück passt de bal zonder na te denken. Marian met een sublieme pass. Młot rent richting de bal. Młot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas schiet op doel. Daar is Siemaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paracini rent richting de bal. Paracini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sahnehäubchen met de inworp. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski geeft een lange en hoge pass. Vardas springt en kopt de bal. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:2

10e minuut.
Januszczak speelt de bal door. Klungelig pakt Młot de bal. Dzikowski is nu in balbezit. Vardas onderschept slim de pass. Vardas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Inworp. Sahnehäubchen met een snelle inworp. Haktanır bereikt de bal nog maar net als eerste. Haktanır geeft de bal voor. Vardas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:3

20e minuut.
Glück raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rudecki komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinteregger verovert de bal door een tackle van achteren. Hinteregger met een sublieme pass. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sahnehäubchen kopt de bal weg. Klungelig pakt Chlebowski de bal. Vardas rent richting de bal. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Haktanır passt de bal met de wreef. Chlebowski heeft problemen om de bal te vangen. Chlebowski passt de bal met de wreef. Vardas rent richting de bal. Vardas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:4

31e minuut.
Klungelig pakt Schab de bal. Dzikowski met een sublieme pass. Schab is nu in balbezit. Chlebowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chlebowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski passt de bal zonder na te denken. Hinteregger met een sublieme pass. Paracini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paracini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Walkiewicz met een harde bal richting middenveld. Haktanır rent richting de bal. Haktanır speelt de bal door. Vardas is nu in balbezit. Vardas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:5

37e minuut.
Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski passt de bal zonder na te denken. Vardas is nu in balbezit. Vardas haalt uit met een fantastische trap. Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:6

40e minuut.
Grombelski met een sublieme pass. Tilkowski kopt de bal weg. Daar is Siemaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chlebowski probeert naar een medespeler te passen. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas verovert de bal door een tackle van achteren. Vardas haalt uit met een fantastische trap. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kłomnice 1947 80%, Geoświry FC 20%.
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:7

52e minuut.
Walkiewicz kopt de bal weg. Hinteregger is nu in balbezit. Vardas is nu in balbezit. Vardas schiet op doel. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:8

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tilkowski met een snelle inworp. Bałaban is nu in balbezit. Paracini onderschept slim de pass. Paracini geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vardas verovert de bal door een tackle van achteren. Vardas passt de bal zonder na te denken. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wiśniewski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Vardas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinteregger geeft een hoge lob. Daar is Wiśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:9

59e minuut.
Chlebowski passt de bal met de wreef. Haktanır bereikt de bal nog maar net als eerste. Haktanır passt de bal in één keer door. Vardas is nu in balbezit. Vardas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wiśniewski geeft de bal voor. Grygoruk kopt de bal weg. Hinteregger rent richting de bal. Hinteregger geeft een hoge lob. Vardas maakt een snoekduik en kopt de bal. Grombelski bokst de bal weg.

68e minuut.
Grygoruk speelt de bal door. Haktanır rent richting de bal. Haktanır passt de bal in één keer door. Chlebowski is nu in balbezit. Chlebowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paracini bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:10

69e minuut.
Młot probeert naar een medespeler te passen. Januszczak rent richting de bal. Vardas onderschept slim de pass. Vardas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:11

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grombelski trapt de bal weg van het doel. Chlebowski kopt de bal weg. Vardas is nu in balbezit. Vardas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Chlebowski schiet op doel. Walkiewicz kopt de bal weg. Daar is Wiśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Hinteregger met een sublieme pass. Paracini is nu in balbezit. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas schiet op doel. Grombelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:12

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tilkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paracini geeft de bal voor. Vardas rent richting de bal. Vardas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Walkiewicz de bal. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas draait met de bal, schiet en ... Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:13

88e minuut.
Vardas is nu in balbezit. Paracini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas rent richting de bal. Paracini is nu in balbezit. Paracini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tilkowski met een sublieme pass. Hinteregger is nu in balbezit. Hinteregger passt de bal zonder na te denken. Daar is Vardas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kłomnice 1947 81%, Geoświry FC 19%.
Pogoń Kłomnice 1947 - Geoświry FC 0:14