Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pyrusy Poznan Pogoń Wilki
Łukaszewska Tactiek def_diament_02
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 43.1
excellent Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


7e minuut.
Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda passt de bal zonder na te denken. Carol rent richting de bal. Carol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kochanowski kopt de bal weg. Cristache rent richting de bal. Cristache passt de bal zonder na te denken. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol haalt uit met een fantastische trap. Cycol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bolanowski geeft een lange en hoge pass. Vîrlanovici kopt de bal weg. Daar is Syska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matei rent richting de bal. Matei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Panchev probeert naar een medespeler te passen. Cristache rent richting de bal. Cristache passt de bal zonder na te denken. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol draait met de bal, schiet en ... Cycol bokst de bal weg.

19e minuut.
Vîrlanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîrlanovici speelt de bal door. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre rent richting de bal. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda passt de bal met de wreef. Cristache speelt de bal door. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol schiet op doel. Cycol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Panchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache passt de bal zonder na te denken. Carol rent richting de bal. Carol schiet op doel. Cycol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Cristache passt de bal zonder na te denken. Marashliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marashliev passt de bal zonder na te denken. Daar is Lato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lato geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrusy Poznan 34%, Pogoń Wilki 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pyrusy Poznan - Pogoń Wilki 0:0

51e minuut.
Matei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carol is nu in balbezit. Cristache met een sublieme pass. Carol rent richting de bal. Carol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Osial heeft problemen om de bal te vangen. Osial passt de bal zonder na te denken. Matei met een sublieme pass. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap. Borubar bokst de bal weg.

58e minuut.
Szulik met de inworp. Lato rent richting de bal. Lato passt de bal met de wreef. Carol rent richting de bal. Carol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vîrlanovici kopt de bal weg. Lemaitre rent richting de bal. Popielarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popielarz krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Popielarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielarz geeft de bal voor. Carol rent richting de bal. Carol haalt uit met een fantastische trap. Cycol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Pogoń Wilki 1:0

70e minuut.
Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol schiet op doel. Na een snelle pass probeert Panchev de bal onder controle te krijgen. Cristache is nu in balbezit. Cristache schiet op doel. Cycol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Panchev rent richting de bal. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache geeft een hoge lob. Carol rent richting de bal. Carol geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cristache passt de bal in één keer door. Lato is nu in balbezit. Lato met een sublieme pass. Carol rent richting de bal. Carol schiet op doel. Cycol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Syska is nu in balbezit. Syska geeft een hoge lob. Panchev rent richting de bal. Panchev geeft de bal voor. Carol springt en kopt de bal. Cycol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Osial kopt de bal weg. Cristache is nu in balbezit. Cristache passt de bal in één keer door. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Osial geeft de bal voor. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lemaitre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lemaitre neemt zijn aanloop. Borubar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrusy Poznan 38%, Pogoń Wilki 62%.
Pyrusy Poznan - Pogoń Wilki 1:0