Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pyrusy Poznan Manchester Of Miszczu United
Łukaszewska Tactiek miszcza 3x08
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.4 gemiddelde waardering 59
good Schieten formidable
adequate Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Chulev passt de bal met de wreef. Quilo e Meio rent richting de bal. Quilo e Meio passt de bal in één keer door. Rnić rent richting de bal. Rnić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Nemere verovert de bal door een tackle van achteren. Nemere speelt de bal door. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Manchester Of Miszczu United 0:1

7e minuut.
Elalmaz passt de bal met de wreef. Quilo e Meio is nu in balbezit. Quilo e Meio passt de bal zonder na te denken. Rnić rent richting de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Nemere met een sublieme pass. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov passt de bal met de wreef. Rosabal heeft problemen om de bal te vangen. Rosabal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kropka passt de bal zonder na te denken. Moioli geeft de bal voor. Syska kopt de bal weg. Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Carol rent richting de bal. Carol probeert naar een medespeler te passen. Moioli is nu in balbezit. Zgrzęda onderschept slim de pass. Zgrzęda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cristache raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Welikow komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Klungelig pakt Carol de bal. Kuńdzia onderschept slim de pass. Kuńdzia geeft een hoge lob. Rnić is nu in balbezit. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Borubar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Popielarz heeft problemen om de bal te vangen. Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielarz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Popielarz krijgt een gele kaart. Rnić raakt geblesseerd tijdens het duel. Shilkov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Borubar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rosabal rent richting de bal. Rosabal met een sublieme pass. Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić onderschept slim de pass. Rnić haalt uit met een fantastische trap. Borubar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Manchester Of Miszczu United 0:2

26e minuut.
Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić rent richting de bal. Rnić passt de bal zonder na te denken. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Manchester Of Miszczu United 0:3

32e minuut.
Lato met een sublieme pass. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulev begaat een overtreding. Chulev krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Agüero speelt de bal door. Shilkov kopt de bal weg. Quilo e Meio is nu in balbezit. Rnić is nu in balbezit. Rnić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Chulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulev geeft een lange en hoge pass. Popielarz probeert de bal aan de voet te houden. Rnić rent richting de bal. Rnić schiet op doel. Borubar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Józefiak is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Panchev neemt de hoekschop. Zgrzęda springt en kopt de bal. Agüero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Agüero met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Śmigło de bal. Rnić rent richting de bal. Rnić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Syska onderschept slim de pass. Rosabal begaat een overtreding. Syska is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parobczy met een snel genomen vrije trap. Carol maakt een snoekduik en kopt de bal. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Shilkov is nu in balbezit. Nemere is nu in balbezit. Nemere passt de bal in één keer door. Shilkov rent richting de bal. Shilkov draait met de bal, schiet en ... Borubar bokst de bal weg. Syska probeert de bal aan de voet te houden. Shilkov rent richting de bal. Shilkov draait met de bal, schiet en ... Borubar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Manchester Of Miszczu United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrusy Poznan 68%, Manchester Of Miszczu United 32%.
Pyrusy Poznan - Manchester Of Miszczu United 0:4

53e minuut.
Moioli probeert naar een medespeler te passen. Quilo e Meio is nu in balbezit. Quilo e Meio passt de bal zonder na te denken. Rnić rent richting de bal. Rnić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Parobczy neemt vlug de vrije trap. Moioli geeft een lange en hoge pass. Shilkov kan de bal niet met de borst controleren. Shilkov schiet op doel. Borubar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Manchester Of Miszczu United 0:5

62e minuut.
Chulev verovert de bal door een tackle van achteren. Chulev passt de bal in één keer door. Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal verovert de bal door een tackle van achteren. Rosabal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Predeanu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Rnić rent richting de bal. Quilo e Meio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilo e Meio passt de bal in één keer door. Rnić is nu in balbezit. Rnić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Predeanu probeert de bal aan de voet te houden. Chulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulev passt de bal met de wreef. Rnić is nu in balbezit. Rnić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Rnić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Markopoulos komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kuńdzia onderschept slim de pass. Quilo e Meio met een sublieme pass. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrusy Poznan - Manchester Of Miszczu United 0:6

71e minuut.
Zgrzęda rent richting de bal. Zgrzęda passt de bal in één keer door. Śmigło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Predeanu rent richting de bal. Predeanu schiet op doel. Borubar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Rnić is nu in balbezit. Parobczy is nu in balbezit. Rnić onderschept slim de pass. Shilkov rent richting de bal. Shilkov draait met de bal, schiet en ... Borubar bokst de bal weg.

86e minuut.
Quilo e Meio is nu in balbezit. Quilo e Meio heeft problemen om de bal te vangen. Quilo e Meio probeert naar een medespeler te passen. Rnić is nu in balbezit. Rnić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrusy Poznan 64%, Manchester Of Miszczu United 36%.
Pyrusy Poznan - Manchester Of Miszczu United 0:6